Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

μουσικά δρώμενα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με βιόλα, την Άννα Παπαδοπούλου με βιολί και την Γρηγορία Παπαδοπούλου με βιολί και φλάουτο, από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2012, κάθε βράδυ στις 21.00, σε χώρους του ξενοδοχείου Pallini Beach στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.





 

Τα G-Hotels και η Τέχνη του Επικοινωνείν σας προσκαλούν στα μουσικά δρώμενα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με βιόλα, την Άννα Παπαδοπούλου με βιολί και την Γρηγορία Παπαδοπούλου με βιολί και φλάουτο, από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2012, κάθε βράδυ στις 21.00, σε χώρους του ξενοδοχείου Pallini Beach στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Τα δρώμενα πραγματοποιούνται στα πλαίσια της διοργάνωσης «G-Hotels Culture Events».

Διάρκεια μουσικών δρώμενων 22 έως 24 Ιουλίου
Ώρα 21.00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες στο τηλ. 6945045125

ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΒΙΟΛΙ ΦΛΑΟΥΤΟ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε μουσικές σπουδές στο βιολί και θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Είναι πτυχιούχος Ανώτερων Θεωρητικών, Αρμονίας και Φούγκας  και Αντίστιξης. Το 1998 ξεκίνησε μαθήματα βιόλας στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης, όπου πήρε το δίπλωμα βιόλας με Άριστα. Το 2001 εισήχθη στη Μουσική Ακαδημία του Ανοβέρου. Αποφοίτησε το 2006, παίρνοντας το δίπλωμα μουσικοπαιδαγωγικής με ειδίκευση στη βιόλα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια βιολιού και βιόλας με τους: Stankov, Radionov, Πολυζωίδη, Leser, καθώς και μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια και διεύθυνσης χορωδίας. Έχει πάρει μέρος σε αρκετές συναυλίες ως έκτακτο μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, και διδάσκει βιολί, βιόλα και θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
22/7, αίθουσα Τέχνης Παλλίνι, ποπ μουσική με βιολιά και φλάουτο
23/7, χώρος υποδοχής ξενοδοχείου Παλλήνη, κλασική μουσική με φλάουτα
24/7, πισίνα ξενοδοχείου Παλλήνη, μουσική Βαλς με βιολιά
Συμμετέχουν η Άννα και η Γρηγορία Παπαδοπούλου με βιολί και φλάουτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.