Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ATHOS PALACE-PALLINI BEACH THEOPHANO IMPERIAL PALACE MACEDONIAN SUN-SIMANTRO BEACH







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα G-Hotels και η Τέχνη του Επικοινωνείν σας προσκαλούν στην παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων του Δήμου Ωραικάστρου, με την κωμωδία  «Η Κυρία Έχει Νεύρα» του Δημήτρη Γιαννουκάκη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 και ώρα 21.00, στο Κινηματοθέατρο των G-Hotels, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της διοργάνωσης «G-Hotels Culture Events».

Ώρα προσέλευσης έως 20.45
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες στο τηλ. 6945045125


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΝΕΛΛΥ ΔΕΛΛΗ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Βασιλεία Δήμογλου, Μαρία Ηλιάδη, Τάσος Μπελαντώνας, Μαρία Λαβιδά, Κατερίνα Ναλμπάντη, Αλμπέρτο Σεβή, Γιάννης Ιωαννίδης, Ανδρέας Ρεβάνογλου, Φώτης Χατζόπουλος, Δημήτρης Παπασταύρου, Μάκης Ναϊσίδης. ΣΚΗΝΙΚΑ: Ανδρέας Κοροβέσης. ΜΑΚΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ: Αλμπέρτο Σεβή.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια κυρία της καλής κοινωνίας έχει νεύρα και εκρήγνυται, εξ’ αιτίας της απώλειας του αναπτήρα της. Ο παθών σύζυγος, η πεταχτή ζωντοχήρα, οι φίλοι δικηγόροι, ο ψυχολόγος υποψήφιος εραστής, οι ενοχλημένοι γείτονες και οι υπηρέτριες, είναι οι ήρωες του έργου. Απολαμβάνουμε διασκεδάζοντας τις νευρικές ιδιοτροπίες της καλομαθημένης συζύγου, που «χάνεται στην καθημερινότητα», ζώντας τον «έρωτα ως στοργή», καθώς επίσης και την επιμονή του συζύγου της για μια νέα σχέση μαζί της, που τη στηρίζει σε ένα τολμηρό και ριψοκίνδυνο τέχνασμα.
Η θεατρική ομάδα, έκλεισε 10 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Συμμετείχε σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς, αποσπώντας πρώτα βραβεία καλύτερης παράστασης.


G-Hotels-Kallithea- Halkidiki-63077 Hellas
Tel: 2374022100 - Fax: 2374023605
E-mail: welcome@ghotels.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.