Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Προσλήψεις ημετέρων μόνο στο μυαλό σας και στην κακή διάθεση σας για αντιπολίτευση …



Δήμος Ωραιοκάστρου, Σαραμάντος, προσλήψεις,
…εμάς που μας λέτε καθημερινά ότι είμαστε «Σαραμαντικοί» και το blog του Σαραμάντου, μία πρόσληψη και 1 ευρώ από τον Σαραμάντο δεν είδαμε. Ένα τηλέφωνο για να «βολέψει» κάποιον δικό μας άνθρωπο δεν είδαμε, ένα μεροκάματο να μας δώσει δεν είδαμε. Μας λέτε υποστηρικτές και ανθρώπους του Σαραμάντου, αλλά κέρδος δεν έχουμε δει, μόνο λόγια και χαμόγελα. Αυτός είναι ο Σαραμάντος, δεν κοιτάει ποιος είναι φίλος του, αλλά ποιος δικαιούται και πρέπει να δουλέψει...


...  και καλά κάνει, γιατί αν ήταν σας τους άλλους, δεν θα τον θέλαμε, δεν θα τον στηρίζαμε, δεν θα ήμασταν μαζί του, όπως λέτε ότι είμαστε. Δεν μας έκανε κανένα «ρουσφέτι» και καμία χάρη, αντιθέτως, δεν έχουμε δει κανένα  κέρδος από την διοίκηση Σαραμάντου, που όπως λέτε κάνει προσλήψεις και χάρες στους ημετέρους του. Όμως από την αντιπολίτευση έχουμε ακούσει και έχουμε δει να βρίσκουν δουλειά στους δικούς τους και να τους βολεύουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Σοβαρευτείτε γιατί και η αντιπολίτευση πρέπει να έχει κάποια όρια.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, αυτά που εσείς μπορεί να κάνατε, δεν τα κάνει ο Σα;ραμάντος, καλός ή κακός, μας αρέσει ή όχι, τι να κάνουμε έτσι λειτουργεί ο άνθρωπος και έτσι διοικεί, χωρίς να βλέπει τι ψηφίσαμε στις εκλογές, μπορεί κι εμάς που γράφουμε αυτές τις αράδες να μη μας αρέσει, αλλά έτσι λειτουργεί και για αυτό τον γουστάρουμε, ρουσφετολόγους ψάξτε για άλλού. Η δουλειά αυτή την δύσκολη εποχή είναι κάτι ιερό και μη κάνετε αντιπολίτευση με τον πόνο του άλλου, θα σας γυρίσει ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.