Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κοίτα ποιοι μιλάνε για καθαριότητα και ανακύκλωση...άλλο αντιπολίτευση και άλλο λασπολίτευση.



φώτο oraiokastronet,
...αυτοί που δεν έκαναν ανακύκλωση στο Δήμο τους. Αυτοί που δεν είχαν καλά-  καλά καθαριότητα. Αυτοί που το μόνο που θέλουν να κάνουν ( και δεν λέμε ξέρουν, γιατί και αυτό δεν το κάνουν καλά),  είναι μόνο αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Τέτοιο μίσος και κακία μόνο στο Δήμο Ωαριοκάστρου το βλέπουμε. Τέτοια και τόσες τρικλοποδιές, μόνο και μόνο για να λένε κάτι, μόνο εδώ το βλέπουμε. Υπάρχει και φιλότιμο, υπάρχουν και κάτοικοι και Δημότες  που σας βλέπουν και τους βλέπουν όλους. Ο λόγος για τους  υπόγειους κάδους στον κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου.


 Αυτοί οι υπόγειοι κάδοι κύριοι ειδήμονες μόνο καλό κάνουν και μόνο  ομορφαίνουν το Δήμο μας και το δρόμο που βρίσκονται. ότι καινούργιο και νέο θέλετε να το κατηγορήσετε και να το γκρεμίσετε, γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε καλά και γιατί δεν ήταν δικιά σας ιδέα αλλά του Σαραμάντου. ότι κάνει ο Σαραμάντος είναι κακό για εσάς , γιατί σας χαλάει τα σχέδια. Με αυτό το έργο καθάρισε ο δρόμος από τους κάδους , ο κάθε υπόγειος κάδος, χωράει 5 κάδους που έχουμε στο δρόμο. Επίσης δεν υπάρχει καμία μυρωδιά, μυρωδιά υπάρχει μόνο στην μύτη του κάθε κακοπροαίρετου και κακόβουλου που ότι κάνει η διοίκηση είναι κακό και μόνο τα ούζα και τα γλειψίματα μεταξύ σας είναι τα καλά. Ντροπή ρε παιδιά υπάρχει και ένα φιλότιμο και λίγη καλή διάθεση, κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει από ορισμένους απ' ότι βλέπουμε.
Για να τελειώνουμε, γιατί ασχολούμαστε με τα αυτονόητα.
Κύριοι, οι υπόγειοι κάδοι είναι πολλά βήματα μπροστά από αυτό που μας είχανε εδώ και πολλά χρόνια στο Ωραιόκαστρο και παραδίπλα. Δεν είναι η τελευταία λέξη, είναι όμως κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που μας είχανε και ζούσαμε εδώ στο Ωραιόκαστρο και παραδίπλα.
Οι πολίτες το δεχτήκαμε και το χρισημοπιούμε καθημερινά. Δεν είναι τίποτα τριτοκοσμικό, αντιθέτος είναι φιλικό και εύχριστο. Γιατί τόση κακία και μίσος; Γιατί τόσος φθόνος σε ότι κάνει ο Σαραμάντος;
Αυτός ο υπόγειος κάδος, δεν είναι χωματερή στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, δυστυχώς χωματερή στην σκέψη και στο μυαλό είναι οι ιδέες και οι πράξεις ορισμένων που θέλουν να μας γυρίσουν στο χθες για τους δικούς τους λόγους και τα συμφέροντα. Ντροπή σας για αυτά που λέτε και γράφετε, μόνο και μόνο για να κάνετε αντιπολίτευση. Ρίχνετε λάσπη και όποιον πιάσει. Μετά λέμε γιατί δεν γίνεται τίποτα σ' αυτόν τον τόπο, γιατί όταν κάποιος πάει να κάνει κάτι, οι άλλοι δημιουργούν προβλήματα για να μη γίνει.
Το ότι καθάρισε ο κεντρικός δρόμος του Ωραιοκάστρου από τους κάδους δεν λέτε τίποτα, ούτε κουβέντα, δεν το βλέπετε.
Το ότι με την ανακύκλωση που είχε ο Σαραμάντος στον Δήμο Καλλιθέας ο Δήμος κέρδισε δωρεάν κάδους και το που κάνουμε σήμερα ανακύκλωση στο Δήμο Ωραιοκάστου το οφείλουμε στον Σαραμάντο δεν λέτε. Για την ανακύκλωση που είχε κάνει προ πέρσι ο Δήμος Καλλιθέας του Σαραμάντου και ο νέος Δήμος Ωραιοκάστρου κέρδισε 90 με 100 κάδους δωρεάν και μοιράστηκα στο Δήμο Ωραιοκάστρου για να συνεχιστεί η ανακύκλωση εκεί που δεν υπήρχε ούτε φωτογραφικά, δεν λέτε τίποτα.
Καλά,, τυφλοί οι κουφοί είσαστε;
Αν είσαστε τυφλοί έχω ένα καλό οφθαλμίατρο αν σας στείλω...δωρεάν.
Αν είσαστε πάλι κουφοί,  περάστε από τον ΟΓΑ για να σας ξεβουλώσουν τα αυτιά...και πάλι δωρεάν.
Επειδή ούτε τυφλοί αλλά ούτε κουφοί είσαστε, κοιτάξτε να κάνετε καλά αντιπολίτευση και όχι λασπολίτευση.
Ευχόμαστε αυτοί οι υπόγειοι κάδοι να τοποθετηθούνε και στο Παλαιόκαστρο, αλλά και στις άλλες δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.