Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος συναντήθηκε με τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας Πολιτών, κ. Ευστράτιο Παπάνη.


Δήμος Ωραιοκάστρου, Ακαδημία Πολιτών,


Ο κ. Παπάνης ενημέρωσε τον Δήμαρχο αναφορικά με τις οργανωτικές λεπτομέρειες που απομένουν μέχρι  την έναρξη των μαθημάτων της Ακαδημίας Πολιτών στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 πρόκειται να γίνει το πρώτο μάθημα στα πλαίσια της θεματικής ενότητας «Ψυχολογία – Συμβουλευτική».
Η Ακαδημία Πολιτών ξεκινά την εκπαιδευτική δράση της στο Νομό Θεσσαλονίκης, από τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Λειτουργώντας ως αντίδοτο στην κρίση, πλουτίζει τους πνευματικούς και γνωστικούς ορίζοντες  των πολιτών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις διαλέξεις του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου. 

 
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου, κα Νατάσα Πολυχρονιάδου στο τηλέφωνο: 6987472372.

Ο επίκουρος καθηγητής κ. Παπάνης παραχώρησε στις 15.00(28/8) Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Electra Palace αναφορικά με την Ακαδημία Πολιτών και την έναρξη των μαθημάτων στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

 


Δήμος Ωραιοκάστρου
ο Δήμος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.