Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Καρέ - καρέ Μαθήματα Σκίτσου για Αρχάριου Νο 2


Καρέ – καρέ Μαθήματα σκίτσου για αρχάριους Νο2,ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ,

Μετά το Νο1 "Καρέ – καρέ Μαθήματα σκίτσου για Αρχάριους" ,που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011, μέσα στον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις rasterone, το νέο βιβλίο- εγχειρίδιο  ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ  «Καρέ – καρέ Μαθήματα σκίτσου για αρχάριους» Νο2.

Στο βιβλίο ο σκιτσογράφος  Δημήτρης Νικολαΐδης, παρουσιάζει , όπως και στο πρώτο, με τον ίδιο απλό τρόπο και τις ίδιες απλές γραμμές  τα αντικείμενα στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα, την γυναίκα, μέσα μεταφορών, παραλία και αμμουδιά , την κρεβατοκάμαρα και άλλα σκίτσα καθημερινής ασχολίας.
Όπως στο πρώτο και σ’ αυτό το βιβλίο – εγχειρίδιο, παραμένει ο ίδιος σκοπός από τον σκιτσογράφο, να παρουσιάσει τα σκίτσα στην απλή του μορφή και να δώσει στους επίδοξους σκιτσογράφους την απλότητα και την σκέψη.
Το βιβλίο – εγχειρίδιο θα κυκλοφορήσει στα επιλεγμένα βιβλιοπωλεία τέλη Σεπτεμβρίου και θα παρουσιαστεί στις παρουσιάσεις που προγραμματίζονται για τον Οκτώβριο στις πόλεις της Καβάλας, Κοζάνης, Σέρρες, Κατερίνης, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.