![]() |
μανιτάρι, |
Διαβάστε λοιπόν τι
συμβαίνει.
Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι
εισαγόμενου λευκού,
μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη
μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη
( για να είναι άσπρο) μανιταριού και
ωφελήθηκαν
2 εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.
Κατά το ίδιο διάστημα,
πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου
(ημέρας) Πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που
(ημέρας) Πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που
παρήχθηκε από 45 μικρές
οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί
οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί
με τους
εργαζόμενους εκεί, έδωσε «ψωμί» σε πάνω
από 300 οικογένειες . Εάν συνέβαιναν
αντίστροφα,
τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν 300 μονάδες και
τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν 300 μονάδες και
συνολικά με
τους εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!!
Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «σκατολευκό»
μανιτάρι από την Πολωνία παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να
φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση 5
ημερών μπαγιάτικα) ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το
πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι
τελείως βιολογικό !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.