Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΟΥΣΙΕΣ & ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Α.Π.Σ. ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



  Η 1η ημερίδα στην ιστορία του Συλλόγου Α.Π.Σ. ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ με θέμα «ΟΥΣΙΕΣ & ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4/3/2013 στο κτίριο του Παύλου Μελά στο Παλαιόκαστρο με μεγάλη επιτυχία!
   Η παρουσιάστρια της βραδιάς κ. Γεράκη Βικτώρια, η οποία πλέον αποτελεί και επίσημα υπεύθυνη των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φίλους του αθλητικού συλλόγου ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ...


 ...έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ κ. Κωνσταντίνο Τζίκα, o οποίος από την πλευρά του σημείωσε πως αυτή η ημερίδα αποτελεί την απαρχή και άλλων  ανοιχτών συζητήσεων και εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν, προβάλλοντας έτσι το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου!





Στην συνέχεια, και μετά τον χαιρετισμό του κ. Γώγου Στέλιου ο οποίος ανάφερε πως η ημερίδα ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Τουρλιανίδη που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά,







 την σκυτάλη πήραν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι ομιλητές της εκδήλωσης,  που  ήταν ο κ. Χατζηδήμος Νικόλαος σύμβουλος τοξικοεξάρτησης και παραβατικών συμπεριφορών (Τμήμα Ψυχιατρικής, Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, Σαν Ντιέγκο)  και ο κ. Νικολαίδης Δημήτρης, δικηγόρος Θεσ/νίκης καθώς και προπονητής του αντρικού τμήματος ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ!




  
Ο πρώτος ομιλητής κ. Χατζηδήμος μίλησε και ενημέρωσε τον κόσμο για το τόσο καυτό θέμα των ναρκωτικών. Καταρτισμένος και γνώστης του αντικειμένου ανέλυσε με παραδείγματα αυτό το μείζον κοινωνικό πρόβλημα και κάλυψε όλο το εύρος του θέματος.
  Ο δεύτερος ομιλητής κ. Νικολαίδης κάλυψε το νομικό κομμάτι και τη νομική διάσταση του φαινομένου των ναρκωτικών που αυξάνεται δυστυχώς ραγδαία, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνή επίπεδο.
  Ακολούθησε ένας σημαντικός και εποικοδομητικώς διάλογος ανάμεσα στους ομιλητές και το κοινό, που παρακολουθήσαμε όλοι με πολύ προσοχή. Διάλογος κατατοπιστικός, κατανοητός, διακριτικός, εμπλουτισμένος, κάτι που άρεσε πολύ στο κοινό, το οποίο με το τέλος της συζήτησης μας καληνύχτισε ευχαριστημένο και ενθουσιασμένο από την εκδήλωση.
  
 
      Τέλος ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσής μας, την εφημερίδα του Ωραιοκάστρου «τριάντα ημέρες»!
  Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πηγές από τα sites 30imeres και avatonpress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.