Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Οργάνωση Κεν. Μακεδονίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στις 20 Μαρτίου στο Δημ. Θέατρο Καλαμαριάς. Το θέμα της ημερίδας ήταν: «Η Ελλάδα σε κρίση κοινωνική, πολιτική και οικονομική» και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Δήμου Καλαμαριάς και πλήθος πολιτών της Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδης και ο πρόεδρος της Περιφ. Οργάνωσης Κεντ. Μακεδονίας Χ. Βενέτης, ενώ την έναρξη κήρυξε ο Πρόεδρος του κόμματος Ν.Αλικάκος.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η Ελλάδα σε κρίση κοινωνική, πολιτική και οικονομική,

 Μεταξύ των εξαίρετων εισηγητών ήσαν οι καθηγητές Πανεπιστημίων π. Ν.Λουδοβίκος, Σωκράτης Δεληβογιατζής, Νικόλαος Βαρσακέλης και ο Σάββας Καλεντερίδης, Αξιωματικός εα-Εκδότης και συντονιστής ο γνωστός δημοσιογράφος και οικονομολόγος Δ. Καψάλας. Οι ομιλητές ανέλυσαν τα αίτια της ελληνικής κρίσης και έθεσαν πλαίσια και προτάσεις αποτελεσματικής διαχείρισης και εξόδου από αυτήν με βάση την βελτίωση του Συντάγματος, την ισχυροποίηση των θεσμών, την αλλαγή νοοτροπίας και την χρηστή διακυβέρνηση της χώρας.




ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η Ελλάδα σε κρίση κοινωνική, πολιτική και οικονομική,

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ενημέρωση του λαού θα συνεχίσει τη διοργάνωση ημερίδων και άλλων επιστημονικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.