Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


ευρώπη, σκίτσο ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, γιορτή του πατέρα,


 
Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης,
Europe Direct Δήμου Θεσσαλονίκης", συμμετείχε στην εκδήλωση που οργάνωσε η Διεύθυνση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα, στον προαύλιο χώρο του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
 Οι μικροί φίλοι των παιδικών σταθμών μαζί με τους μπαμπάδες τους ζωγράφισαν με μεγάλο ενθουσιασμό σκίτσα με το χάρτη της Ευρώπης, τα οποία δημιούργησε ο συνάδελφος και γνωστός σκιτσογράφος της πόλης Δημήτρης Νικολαϊδης, στο πλαίσιο της δράσης «Ζωγραφίζω την Ευρώπη, μπαμπά», κερδίζοντας μικρά δώρα.
 
Την ίδια στιγμή  οι συνεργάτες του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ενημέρωναν τους γονείς για τη λειτουργία του Κέντρου και ταυτόχρονα διένειμαν έντυπο πληροφοριακό υλικό. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τις 19:00 μέχρι τις 21:30 στέφθηκε με επιτυχία, αφού γονείς και παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με μηνύματα αγάπης και ελπίδας, ενώ παράλληλα, επέδειξαν  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νεοσύστατο Κέντρο και τη λειτουργία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.