Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Δεν τα βγάζει πέρα ( οικονομικά ) ο κ. Φραγκούλης και σκέφτεται να την κάνει για το εξωτερικό!!!...να λιποτακτήσει δηλαδή την ώρα της μάχης, άραγε γιατί;…



Φραγκούλης,



(Αν είναι σωστό το δημοσίευμα της εφημερίδας Real news )
…μήπως γιατί τον τρώνε οι τύψεις;

Όταν δηλαδή ήταν αρχηγός στρατού και αντί να υποστηρίξει τους συναδέλφους του που του λέγανε όταν θα έρθεις στην θέση μας θα μας καταλάβεις και αυτός έκανε τον ανήξερο. Ακόμα έχω την εικόνα στα μάτια μου από την τηλεόραση που είχανε μπει μέσα στο Πεντάγωνο ( στον εξωτερικό χώρο δηλαδή) οι συνταξιούχου στρατιωτικοί και είχε κατέβει κάτω ο κ. Φραγκούλης και τους έλεγε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Του τα λέγανε και δεν καταλάβαινε  τίποτα, τώρα που ήρθε στην θέση τους  καλά να πάθει για να μάθει, αλλά είναι αργά. Τότε φορούσε στολή και όταν φοράς στολή δεν καταλαβαίνει τίποτα, νομίζεις ότι για πάντα θα σε χιαρετάνε και θα κάθονται προσοχή, θα είσαι ο μεγάλος στρατηλάτης. Όταν όμως παίρνεις σύνταξη, είσαι ένας από όλους μας και τότε αν έχεις μυαλό  βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. 

Τώρα ο πρώην αρχηγός στρατούς σκέφτεται λέει να φύγει στο εξωτερικό, γιατί κ. Φραγκούλη θέλετε να πάτε στα ξένα, να αφήσετε την πατρίδα που τόσα σας έδωσε, σας σπούδασε, σας έστειλε σε σχολές στο εξωτερικό, σας έκανε αυτό που είστε και τώρα στα δύσκολα την κάνετε για μια χούφτα «δολάρια»;

Ντροπή κ. Φραγκούλη, εσείς που θα έπρεπε να πέσετε πρώτος στην μάχη για αυτή την πατρίδα, για αυτά τα ιερά χώματα, το μυαλό σας είναι να αφήσετε τους φάνταρους, τα στρατιωτάκια, τους φαντάρους (πολίτες) αυτής της χώρας και να την κάνετε για αλλού, δηλαδή να λιποτακτήσετε. Η λιποταξία εν καιρό  πολέμου ξέρετε φαντάζομαι πως τιμωρείται. Ντροπή γιατί είχατε φτάσει στο ύψιστο αξίωμα για ένα Έλληνα αξιωματικό. Ντροπή γιατί είστε το «χειρότερο παράδειγμα» με αυτά που δηλώσατε στην εφημερίδα ( αν είναι αληθινά και δεν τα έχουν διαστρεβλώσει οι δημοσιογράφοι).

Ντροπή μόνο και μόνο που σκεφτήκατε να πείτε ότι θέλετε να φύγετε από το χαράκωμα της μάχης, την ώρα της μάχης και να πάτε στα μετόπισθεν γιατί δεν βγαίνετε …οικονομικά!!!

Έτσι είναι κ. Φραγκούλη, τα πράγματα αλλάζουν και αυτούς που υπηρετούσατε τόσα χρόνια για να γίνεται αρχηγός στρατού, σήμερα σας έβαλαν στον ίδιο μπόγο με όλους αυτούς που σου φωνάζανε ότι θα έρθεις στην θέση τους. Αυτοί κ. Φραγκούλη, όμως, δεν σκέφτονται να την κοπανήσουν, να «λιποτακτήσουν», μένουν στην πατρίδα που τους ανάθρεψε και πολεμάνε μέχρι τον τελευταίο. Αυτός είναι ο Έλληνας αξιωματικός εν ενεργεία  ή απόστρατος. 
 
Δεν φεύγουμε ούτε με την σκέψη μας κ. Φραγκούλη από το χαράκωμα της μάχης, μένουμε για να πεθάνουμε όρθιοι και με την σφαίρα στο στήθος.


Υ.Γ. Από έναν στρατιώτη πεζικού που είχε τότε την τιμή να συν υπηρετήσει με τον κ. Φραγκούλη στο Σύνταγμα στο Κιλκίς.                



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.