Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Χωρίς λόγια...


σκίτσο, ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, λάθος, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ.,


Κι εμείς ακόμα περιμένουμε να μας σώσουν όλοι αυτοί που γέννησαν το πρόβλημα. Φίλες και φίλοι, το πρόβλημα δεν το δημιούργησαν οι «πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι» και οι «τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι». Αν υπάρχουν ( που υπάρχουν) είναι οι δικοί τους, τα δικά τους κομματοπαιδα, που τα έβαλαν στη δουλειά και μόλις ένας διευθυντής ή ένας προϊστάμενος τους έλεγε μία κουβέντα, αυτά τα καλόπαιδα απειλούσαν ότι θα το πούνε στον «μπάρμπα» , αυτό το κράτος δεν το θέλουμε, αλλά ποιος θα μας σώσει από αυτό, μήπως για μία ακόμα φορά θα ην πληρώσουν αυτοί που δουλεύουν στο δημόσιο, δηλαδή αυτοί που δεν έχουν …μπάρμπα;
Επίσης το πρόβλημα δεν το δημιούργησαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που...

... δεν κόβανε αποδείξεις «ποτέ» και δηλώνανε 3 και 60 και στο τέλος έπαιρναν και ταμείο ανεργίας και βοήθημα από τον ΟΑΕΔ. Ακόμα και σήμερα ενώ έχουν την ανακοίνωση ότι αν δεν μας δώσουν απόδειξη μπορούμε να πάρουμε αυτό που αγοράσαμε χωρίς να το πληρώσουμε, δεν κόβουν αρκετοί αποδείξεις.
Το πρόβλημα το δημιούργησαν αυτοί που όλοι το ξέρουμε και δεν μιλάμε και όταν τους βλέπουμε τους χαμογελάμε, τους σφίγγουμε το χέρι… καλά να πάθουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.