Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αβραμόπουλος: “Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες για τους στρατιωτικούς”


    Με αναφορές “στους ανθρώπους των Ενόπλων Δυνάμεων” ανέλαβε τα καθήκοντά του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ΥΕΘΑ αναγνώρισε τις θυσίες που έχουν υποστεί και είπε ότι “πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες γι΄ αυτούς”. Δεν διευκρίνισε βέβαια τι έχει στο μυαλό του και αν οι “πρωτοβουλίες” αυτές θα εκδηλωθούν άμεσα. Το θέμα του μισθολογίου , “τρέχει” ήδη και ότι είναι να γίνει από το ΥΠΕΘΑ ,πρέπει να γίνει άμεσα.
    Η Φώφη Γεννηματά είπε ότι είναι τιμή της “που θα είμαι η πρώτη γυναίκα που θα υπηρετήσω τις Ένοπλες Δυνάμεις”  ( δώστε της φαιοπράσινη και τζόκευ )και αναφέρθηκε στις περικοπές που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί.
 
    Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στην ομιλία αποχώρησής του έκανε μια αναδρομή του ενός χρόνου στο ΥΠΕΘΑ επικεντρώνοντας στην νέα δομή δυνάμεων που όπως είπε “συρρικνώνει την στρατιωτική γραφεικορατία”. Και πρόσθεσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις κλήθηκαν να διαχειριστούν την χειρότερη κρίση από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.
Κάποιος έπρεπε να πεί σε αυτόν τον αυνάνα, ότι εάν καταργούσε τις ΕΔ, θα πετύχαινε το σκοπό του, δηλαδή θα μηδένιζε την…’’ στρατιωτικη γραφειοκρατία’’.
    Ο Αβραμόπουλος τόνισε ότι θα κρατήσει τα κόμματα εκτός Ενόπλων Δυνάμεων.
Μου φαίνεται ότι ο τύπος έχει πλάκα. Όταν γέμιζαν όλες τις θέσεις-κλειδιά και οι δύο συνέταιροι, ο καθένας με την σειρά του, με ΤΑ  ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ της κάθε τάξεως, ‘’κρατούσαν τα άλλα κόμματα εκτός ΕΔ ‘’


Δημήτρης Βαλασίδης

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.