Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ Βουλευτής Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Π. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ,





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
10/6/2013


«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει φαντάσματα είναι δικαίωμά του. Πολλά στελέχη του μιλούν για δήθεν “ξεπούλημα” της δημόσιας περιουσίας και, όχι μόνο διαφωνούν σε οποιαδήποτε προσπάθεια να έρθουν επενδύσεις στην χώρα, αλλά απειλούν τους υποψήφιους επενδυτές που σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον τόπο. 
 
Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο που αφορά την προσέλκυση επενδύσεων. Και αυτό θα συνεχιστεί παρά τις μηδενιστικές και πολωτικές τακτικές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9FM και στον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση.

«Δυστυχώς, η αξιωματική αντιπολίτευση το μόνο που κάνει είναι να διαφωνεί σε όλα και να μηδενίζει κάθε προσπάθεια και να μην ίσταται στο ύψος των περιστάσεων ακόμα και στα μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας», επισήμανε ο Κ.Γκιουλέκας.


Λίγο αργότερα, συνομιλώντας με την δημοσιογράφο Σία Κοσσιώνη, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ 100,3 FM, ο Κ.Γκιουλέκας τόνισε:

«Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός.
Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, όμως, ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση βλέπουμε ότι φέρνει κάποια απτά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι ημέρα με την ημέρα το κλίμα βελτιώνεται. Υπάρχουν πολλά θετικά μηνύματα, που αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα κερδίζει την αξιοπιστία της». 

Και κατέληξε:
«Οι ίδιοι οι δανειστές μας τώρα παραδέχονται την λάθος συνταγή. Την λάθος συνταγή για την οποία μιλούσε από την αρχή του πρώτου Μνημονίου η Νέα Δημοκρατία.
Αυτά τα λάθη κοστίζουν σε έναν ολόκληρο λαό και στην πορεία μιας χώρας. Αυτή η παραδοχή, όμως, είναι το καλύτερο επιχείρημα για την καθημερινή διαπραγμάτευση που δίνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση με τους δανειστές μας».

Από το Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.