Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρείς…. τέσσερις αστραπές φιλοδώρησε η αστραπή Μεσαίου τον Εθνι­κό Αστέ­ρα το Σάβ­βα­το 19-10-2013... Αστρα­πή Με­σαί­ου- Εθνι­κός Αστέ­ρας 4-0

Αστρα­πή Με­σαί­ου- Εθνι­κός Αστέ­ρας 4-0,


Αστρα­πή Με­σαί­ου- Εθνι­κός Αστέ­ρας 4-0,

Αστρα­πή Με­σαί­ου- Εθνι­κός Αστέ­ρας 4-0,

 Σα­ρω­τι­κή η Αστρα­πή με­σαί­ου κέρ­δι­σε άνετα με το ευρύ σκορ 4-0 τον εθνι­κό­Α­στέ­ρα. Προη­γή­θη­κε με κε­φα­λιά του Αλέ­ξαν­δρου Μαρ­μα­ρί­δη και έκλει­σε το πρώτο μέρος με άλλα δύο τέρ­μα­τα του Γιώρ­γου Τσο­λα­κί­δη και του Ανα­στά­σιου Α.Μαρ­μα­ρί­δη χά­νο­ντας πα­ράλ­λη­λα και πολ­λές ευ­και­ρί­ες είχεμ και δο­κά­ρι με τον Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δη για να αυ­ξή­σει το σκορ. Στο δεύ­ε­ρο μέρος έκοψε λίγο το ρθμό της αλλά πα­ρα­ταύ­τα σκο­ρά­ρι­σε και τέ­ταρ­τη φορα με τον Χρή­στο Κου­γιουμ­τζί­δη και είχε και δο­κά­ρι με τον Άγ­γε­λο Βι­λα­νά­κη. Η αντί­πα­λι ομάδα δεν έδει­ξε τί­πο­τα το ιδιαί­τε­ρο παρά της φι­λό­τι­μες προ­σπά­θειες που κα­τέ­λα­βε.
 



Αστρα­πή Με­σαί­ου- Εθνι­κός Αστέ­ρας 4-0, europe1,

Σύν­θε­ση της Αδ­τρα­πής Με­σαί­ου: Προ­πο­νη­τής Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης, Γυ­μνα­στής Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δης, Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης, Ανα­στά­σιος Α.Μαρ­μα­ρί­δης, Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης, Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης, Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης, Γε­ώρ­γιος Τσο­λα­κί­δης (Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης), Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης, Γε­ώρ­γιος Μαρ­κί­δης (αρ­χη­γός) (Στέ­φα­νος Σκούρ­τι) Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης (Γε­ώρ­γιος Κα­λα­μα­κί­δης)

Αστρα­πή Με­σαί­ου- Εθνι­κός Αστέ­ρας 4-0,


Αστρα­πή Με­σαί­ου- Εθνι­κός Αστέ­ρας 4-0,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.