Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Μ.Π.Σ Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ - Χορός Νεολαίας-Κουκλοθέατρο-Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα






Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το Σάβ­βα­το 28-12-2013 μέσα σε γιορ­τι­νή ατμό­σφαι­ρα λόγο των Χρι­στου­γέν­νων και της Πρω­το­χρο­νιάς ο χορός που ορ­γά­νω­σε η Νε­ο­λαία του Μ.Π.Σ Με­σαί­ου Ο ΠΟ­ΝΤΟΣ στο πνευ­μα­τι­κό κέ­ντρο Με­σαί­ου με την πα­ρου­σία πολ­λών φίλων του Συλ­λό­γου. Στο χορό αυτό χό­ρε­ψαν και δύο χο­ρευ­τι­κά συ­γκρο­τή­μα­τα το παι­δι­κό και το με­σαίο. Χαι­ρέ­τη­σαν την εκ­δή­λω­ση ο πρό­ε­δρος του Δ.Σ Θε­ό­δω­ρος Αμα­να­τί­δης, ο Δή­μαρ­χος Ωραιο­κά­στρου Δη­μή­τριος Σα­ρα­μά­ντος










και ο επι­κε­φα­λής της μεί­ζο­νος αντι­πο­λί­τευ­σης Αστέ­ριος Γα­βό­τσης. Η Νε­ο­λαία του Συλ­λό­γου με πολύ με­ρά­κι έφερε σε πέρας αυτή την δύ­σκο­λη απο­στο­λή ορ­γα­νώ­νο­ντας άψογα το χορό αυτό δί­νο­ντας στους πα­ρε­βρι­σκο­μέ­νους την δυ­να­τό­τη­τα να δια­σκε­δά­σουν ούτος ώστε να ξε­φύ­γουν από τα πολλά προ­βλή­μα­τα της κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας. Την εκ­δή­λω­ση τί­μη­σαν ακόμα με την πα­ρου­σία τους ο Αντι­δή­μαρ­χος Ωραιο­κά­στρου Γε­ώρ­γιος Λα­ζα­ρί­δης, η πρό­ε­δρος του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Δάφνη Δε­λη­πά­λα, οι Δη­μο­τι­κοί Σύμ­βου­λοι Σταύ­ρος Μαρ­μα­ρί­δης και Χρή­στος Δ.Τερ­ζής, ο Πρό­ε­δρος της το­πι­κής κοι­νό­τη­τας Με­σαί­ου Σάβ­βας Φω­τιά­δης, ο Πρό­ε­δρος της Αστρα­πής Με­σαί­ου Κασ­σια­νός Τσο­λα­κί­δης, ο Δια­χει­ρι­στής της ηλε­κρο­νι­κής σε­λί­δας ΚΑΛ­ΛΙ­ΘΙΩ­ΤΗΣ Χρή­στος Κου­κου­ρού­ζης και οι Νε­ο­λαί­ες των Συλ­λό­γων Πε­ντα­λό­φου και Πε­τρω­τού.




Το Δ.Σ του Συλ­λό­γου ευ­χα­ρι­στεί το Μου­σι­κό συ­γκρό­τη­μα ΤΑ ΠΑΙ­ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ­ΣΑΙΟΥ έπαι­ξε δω­ρε­άν για το χορό αυτό και συ­γκε­κρι­μέ­να τους Παύλο, Γε­ώρ­γιο Θ., Γε­ώρ­γιο Π., Ρα­φα­ήλ και τον Παύλο Θ.Αμα­να­τί­δη, τον Φί­λιπ­πα Ανα­νι­κί­δη και Γε­ώρ­γιο Σ.Φω­τιά­δη, τον Δήμο Ωραιο­κά­στρου για τα κα­θί­σμα­τα και τα τρα­πέ­ζια, τον ιερέα Πε­τρω­τού Πατήρ Δη­μή­τριο για τα τρα­πέ­ζια, το τυ­ρο­κο­μείο ΑΡ­ΒΑ­ΝΙ­ΤΗΣ για το τυρί, τον Λά­ζα­ρο Μαρ­μα­ρί­δη για την χρη­σι­μο­ποί­η­σει της κου­ζί­νας της ψη­στα­ριάς ΑΝΤΑ­ΜΑ, της ψη­φια­κές εκτυ­πώ­σεις ΤΣΙ­ΤΗ­ΡΙ­ΔΗΣ στο Ωραιό­κα­στρο και πολ­λούς φί­λους που έδω­σαν χο­ρη­γί­ες και δώρα.















Επί­σης την Δευ­τέ­ρα 30-12-2013 και ώρα 6:30 μ.μ ο Παι­δι­κός Θί­α­σοςΝΥΣΤΑ έπαι­ξε για τα παι­διά του χω­ριού κου­κλο­θέ­α­τρο με το έργο ΠΕ­ΡΙ­ΜΕ­ΝΟ­ΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑ­ΣΙ­ΛΗ.
Τέλος την πα­ρα­μο­νή της Πρω­το­χρο­νιάς αντι­προ­σω­πία του Συλ­λό­γου έψα­λαν τα πο­ντια­κά πρω­το­χρο­νιά­τι­κα Κά­λα­ντα μέσα στο χωριό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.