Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Το μεγάλο χορευτικό συγκρότημα του Μ.Π.Σ Μεσαίου Θεσσαλονίκης ‘’Νέα Κοτύωρα’’ στο BUJANOVAC και ΛΕΒΟΣΟΓΙΑ στη Σερβία Υπέροχες εντυπώσεις πρόσφερε το μεγάλο χορευτικό συγκρότημα του Μ.Π.Σ Μεσαίου Θεσσαλονίκης ‘’Νέα Κοτύωρα’’ στο BUJANOVAC και ΛΕΒΟΣΟΓΙΑ στη Σερβία. Η Αποστολή των Συλλόγων ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί  11 Ιουλίου 2015 μαζί με το Σύλλογο Μικρασιατών Νέας Μαγνησίας ο Ηρόδοτος και έφτασαν στον προορισμό της  στο BUJANOVAC το απόγευμα όπου και εγκαταστάθηκαν σε ξενώνες έξω από την πόλη.
Τη Δευτέρα το πρωί η αποστολή πήγε στη Βράνια μια πόλη μεγαλύτερη και πολύ κοντά από το BUJANOVC όπου είχε και πισίνα!
Μερικοί ήπιαν το καφέ τους και πολλοί έκαναν το μπάνιο τους και μετά ξεναγήθηκαν μέσα στην πόλη..!
Το βράδυ 9.00μ.μ τα χορευτικά έλαβαν μέρος στην δεύτερη εκδήλωση σε ένα διπλανό χωριό στην ΛΕΒΟΣΟΓΙΑ. Όπου ο Σύλλογος  Μεσαίου όπως και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησαν μεγάλες εμφανίσεις με τα παιδιά να τα <<δίνουν όλα>> και να χειροκροτούνται από τους κατοίκους της  ΛΕΒΟΣΟΓΙΑΣ .
Το Βράδυ έγινε ένα μεγάλο γλέντι μέσα στο χώρο του πνευματικού κέντρου μέχρι αργά!
Για την ιστορία αναφέρουμε τους μουσικούς,  από τον Σύλλογο Μεσαίου ,λύρα έπαιξε ο Παύλος Αμανατίδης,  και από το Μικρασιατικό Σύλλογο έπαιξε ο Θέμης  Σκύφτας  κλαρίνο, Μανώλης  Σκύφτας  Φλάουτο, Κωνσταντίνος Καρεμφιλίδης μπουζούκι και Τσιμπραηλίδης Σταύρος νταούλι.

 


Οι αρχηγοί των αποστολών για το Φεστιβάλ αυτό ήταν οι πρόεδροι του Συλλόγου Μεσαίου Θεόδωρος Αμανατίδης και του Μικρασιατικού Ν. Μαγνησίας  Ιωάννα Μαραγκού,  ενώ την οργάνωση είχε η χοροδιδάσκαλος Ν.Μαγνησίας  Μαρία Αλεξίου και ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Μεσαίου Παύλος Λαζαρίδης  σε συνεργασία με τον  Δίαυλος Διαχείριση Πολιτισμού που οργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις!
Την Τρίτη αφού χαιρέτισαν τους υπευθύνους του Φεστιβάλ και τους έδωσαν οι Σύλλογοι Μεσαίου και Μαγνησίας δώρα, ξεκίνησαν για την επιστροφή. Όταν μπήκαν στην Ελλάδα σταμάτησαν κοντά στο χωριό Άσπρος για φαγητό. Στο Μεσαίο έφτασαν γύρω στης 7.00μ.μ και έτσι μια ακόμα αποστολή του Συλλόγου στέφθηκε με επιτυχία!!
Αξίζει και ένα μεγάλο εύγε στο τουριστικό γραφείο ΚΟΥΣΙΝΤΖΗΣ  ΤΡΑΒΕΛ που σε όλη τη διαδρομή ήταν άψογοι!
ΠΗΓΗ: Μ.Π.Σ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ''ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.