Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Τα μαθήματα σκίτσου ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΤΑ ΣΚΙΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, από αρχές Ιουνίου στο ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για τους φίλους του σκίτσου στα Δωδεκάνησα...


μαθήματα σκίτσου στα δωδεκάνησα, αιγαίο τηλεόραση μαθήματα σκίτσου, ΑΙΓΑΙΟ TV, ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΊΔΗ στο ΑΙΓΑΙΟ TV,

Μία νέα συνεργασία ξεκινάει σε λίγες ημέρες. 
Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης και η εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΣΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΡΟΑΣΗ, με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ( ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ). 
Από τις αρχές Ιουνίου τα τηλεμαθήματα σκίτσου θα παρουσιάζονται για τους φίλους του σκίτσου στα Δωδεκάνησα ( και όχι μόνο και μέσο διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aigaio-tv.gr/index.php/livestream),  κάθε Σάββατο 12:30-13:00 και σε επανάληψη (Ε) Κυριακή 09:00 – 09:30 .
Πάντα με το...


... γνωστό και εύκολο τρόπο, με απλές γραμμές, ο σκιτσογράφος θα παρουσιάζει τα θέματα του και μας ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο του σκίτσου. Το δάσος, η πόλη, ο άνδρας, η γυναίκα, η κουζίνα , το σαλόνι και τόσες άλλες ασκήσεις θα παρουσιάζονται στην οθόνη μας, εύκολα απλά και κατανοητά, γιατί ( όπως μας λέει και ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης)…το σκίτσο, δεν θέλει κόπο, θέλει… τρόπο.
Τα μαθήματα του σκίτσου είναι μία προσφορά του σκιτσογράφου  και  του Σωματείο Τέχνης Μορφογένεσης, στον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για τα τηλεμαθήματα: Αιγαίο TV - Τηλεόραση Δωδεκανήσου aigaiotv@gmail.com  Τηλ. 22430 24000 
εκδόσεις Rasterone  Τηλ. 2310 548285- rasterone@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.