Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο Σκιτσογραφίας !!! Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο του σκίτσου και της φαντασίας!!!

Μικρός Μαέστρος, μαθήματα σκίτσου, σκιτσογραφία,
Το σκίτσο το συναντάει κανείς σχεδόν καθημερινά… Άλλοτε, αιχμηρό και αυθάδικο καλημερίζει μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας ή του περιοδικού… Άλλες φορές πάλι, ομορφαίνει το βιβλίο που ταξιδεύει τον αναγνώστη ή διαλαλεί πειστικά ένα προϊόν μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ ή ένα φυλλάδιο. Αφαιρετικό, άμεσο και δυνατό, το σκίτσο δίνει διέξοδο στη δημιουργικότητα και αποτελεί μια ξεχωριστή γλώσσα επικοινωνίας!

Τα παιδιά στο Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Μικρού Μαέστρου μέσα από μαθήματα σκίτσου με τον καταξιωμένο σκιτσογράφο Νικολαΐδη Δημήτρη, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα, τέχνη. Θα καλλιεργήσουν την ψυχή και το μυαλό τους. Θα μάθουν με απλό τρόπο και εύκολες γραμμές να σκιτσάρουν. Το ταξίδι του σκίτσου και η μελέτη, είναι απλά, αλλά και δύσκολα ταυτόχρονα. Όλα βασίζονται στο χέρι, αφού πρώτα έχουν καλλιεργηθεί στην ψυχή και στο μυαλό. Αν γνώμονες είναι η θετική ενέργεια και η καλή διάθεση τότε τα σκίτσα θα είναι καλύτερα, πιο ευχάριστα, εύστοχα και αποτελεσματικά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά από την τάξη των Προνηπίων έως και την Έκτη Δημοτικού. Θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα στο Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Μικρού Μαέστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.