Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Έγγραφο φωτιά!!!...αληθινό ή ψεύτικο;






...η κατάσταση έχει φτάσει στο χτένι. Φήμες θέλουν τον Δήμο Ωραιοκάστρου να μην πληρώνει τους προμηθευτές του και μάλιστα με αιτιολογία ,έγγραφο του Δημάρχου της Καλλιθέας και νέου Δημάρχου Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντου. Πληροφορηθήκαμε- κι αν μας λένε ψέματα, ας μας διαψεύσει κάποιος από τον Δήμο, ευχόμαστε να κάνουμε λάθος – ότι πηγαίνουν οι προμηθευτές στο Δήμο και παρουσιάζοντας ένα έγγραφο, τους απαντάνε ότι «δεν μπορούμε να σας πληρώσουμε, γιατί ο Δήμαρχος της Καλλιθέας, Δημήτρης Σαραμάντος, μας έστειλε αυτό το έγγραφο που μας απαγορεύει να κάνουμε κάθε πληρωμή».
Όταν το μάθαμε, πέσαμε από τα σύννεφα, καλά είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο πράγμα ο Σαραμάντος;...



Ζητήσαμε ραντεβού μαζί του και του ανακοινώσαμε αυτό που ακούσαμε, η απάντηση είναι η ακόλουθη... «καλά τρελάθηκαν, ποιο έγγραφο, εγώ δεν έχω στείλει κανένα έγγραφο και πως θα μπορούσα  να το κάνω αυτό και γιατί να το κάνω».  Μας πληροφόρησε επίσης, ότι τον πήρε στο τηλέφωνο προμηθευτής και του ζήτησε τον λόγο για αυτό το έγγραφο, όταν ζήτησε να μιλήσει με τον Αντιδήμαρχο που ήταν μαζί του, ο Αντιδήμαρχος αρνήθηκε...καλά μιλάμε για πολύ κατάσταση.
Έτσι ρε παιδιά, δεν πάει το πράγμα, δεν μπορεί να λειτουργήσει η κατάσταση. Αφήστε που αν είναι αλήθεια αυτό που μας είπε ο Σαραμάντος, μιλάμε για πλαστό έγγραφο, μιλάμε για πλαστογραφία.
Ποια είναι η αλήθεια;
Ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια;
Έχει δικαίωμα ο Σαραμάντος να λέει ακόμα δεν έχει αναλάβει, ποιοι θα πληρώνονται και ποιοι όχι;
Υπάρχει ή δεν υπάρχει το έγγραφο;
Τέλος πάντων, εμείς δεν είμαστε ούτε δικηγόροι, ούτε εισαγγελείς, ούτε ντεντέκτιβ, απλά ρωτάμε, όχι για εμάς, αλλά για τους ανθρώπους που θέλουν να πληρωθούν, να κάνουν γιορτές και δεν μπορούν. Γίνονται μπαλάκι από τον έναν στον άλλον.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές και τα πολιτικά παιχνίδια, μας ενδιαφέρει το αύριο του Ωραιοκάστρου, το καλό των παιδιών μας, οι ανθρώπινες συνθήκες στον τόπο μας. Δυστυχώς αν δεν πληρώνονται οι προμηθευτές και ο νέος Δήμαρχος θα βρει ένα χρέος που δεν το περιμένει, δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε, γιατί ότι έχει υποσχεθεί, το υποσχέθηκε με βάση αυτά που έλεγαν οι Δήμαρχοι ότι έχουν χρέος στον Δήμο τους και πάλι χαμένοι θα ήμαστε εμείς, οι πολίτες αυτού του τόπου.
Πως θα ζητήσετε ύστερα κύριοι, τα ρέστα – και εμείς μαζί σας – όταν θα μας πει – αν μας πει – ότι δεν μπορώ να πράξω ότι υποσχέθηκα, γιατί βρήκα χρέος μεγαλύτερο από αυτό που  περίμενα;
Ποιος θα φταίει τότε, ο Σαραμάντος ή εσείς που καταχρεώσατε – αν είναι έτσι- τον Δήμο;
Εμείς απλά ρωτάμε γιατί πονάμε αυτό τον τόπο. Δεν κάνουμε πολιτική, δεν πολιτευτήκαμε ποτέ και ούτε θα πολιτευτούμε.
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι έτσι, ότι λάθος μας ενημέρωσαν, ότι εμείς κάνουμε λάθος και θα σας ζητήσουμε συγνώμη, όχι μία αλλά κάθε μέρα που περνάει μέχρι να λήξει η θητεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.