Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Όταν τελειώνει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, πάμε στα αποδυτήρια κι από κει στο σπίτι μας ...



...σε αντίθεση με ορισμένους στο Ωραιόκαστρο που δεν λένε να τελειώσουν τον αγώνα και συνεχίζουν τις ντρίπλες στον εαυτό τους, τα κλαδέματα ( με το μυαλό τους ) στον αντίπαλο, τις τρικλοποδιές και ότι άλλο βάζει ο νου μας.
Ο αγώνας δόθηκε, νίκησε ένας, έχασαν όλοι οι άλλοι( στο γήπεδο), μέχρι εδώ καλά, όμως, δεν μπορεί να θέλουν να συνεχιστεί το ματς;
Ο  αγώνας τελείωσε, πάμε για την επόμενη αγωνιστική. Για να πάμε στην επόμενη αγωνιστική πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και όχι να προσπαθούμε να στήσουμε το παιχνίδι, να «πληρώσουμε» τον διαιτητή, να δώσουμε και κάτι στους τριγύρω, να αγκαλιάσουμε οικονομικά τους αθλητικογράφους, να κεράσουμε μία πορτοκαλάδα την κερκίδα  για  να πούνε ένα σύνθημα παραπάνω για την ομάδα μας. 

 
Ο σωστός προπονητής, προετοιμάζει την ομάδα του για  να είναι αγωνιστικά σε φόρμα  στο γήπεδο, της μαθαίνει γιατί έχασε και τι σύστημα πρέπει να παίξουν την επόμενη φορά για  να κερδίσουν και όχι πώς να βάζουν τρικλοποδιές και να χτυπάνε τον αντίπαλο κάτω από την μέση.
Αυτά κι άλλα πολλά βλέπουμε και ακούμε από τους προπονητές και τους παίκτες του δικού μας τοπικού πρωταθλήματος στο Ωραιόκαστρο.
Το τοπικά πρωτάθλημα από την 1 Ιανουαρίου ξεκίνησε στραβά γιατί κάποιοι ( και οι παρατρεχάμενοι τους), δεν το πήραν απόφαση ότι έχασαν το πρωτάθλημα που πέρασε και θα έπρεπε να προετοιμάζονται για το επόμενο με αθλητικά μέσα και αθλητικά πρότυπα και όχι ...Χουλιγκάνικα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.