Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Αντάλλαγμα η... κυριαρχία μας...Oι γερμανοί ξανάρχονται!!!


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του τονίζει ότι "η ενοποίηση της Ευρωζώνης πρέπει να προχωρήσει" και πως "είναι αναγκαίο να επιβάλλονται αυστηρότερες κυρώσεις σε υπερχρεωμένα κράτη και ένα κράτος-μέλος με προβλήματα που λαμβάνει βοήθεια χρειάζεται σε αντάλλαγμα να δώσει μέρος της κυριαρχίας του στην Ευρωπαϊκή Ενωση"






Τα παιδιά και τα εγγόνια αλλά και τα δισέγγονα του έξω από δω ( ούτε το όνομα του φ=δεν θέλουμε να γράψουμε), που θα έσωζε τον κόσμο όλο, αντί να ντρέπονται και να κατεβάζουν το κεφάλι μέχρι το αιματοβαμμένο χώμα της γης που έχουν πατήσει και αντί να πληρώσουν ότι είχαν κλέψει και σκοτώσει από όπου περάσανε, ζητάνε και τα ρέστα.

 

Αυτά που είπε ο υπουργός οικονομικών της φράου Μέρκελ, να τα βάλει στο ΝΤΑΧΑΟΥ και να τα κάψει, αυτοί ξέρουν να κλαίνε. Οι γερμαναράδες καλά θα κάνουν να κλείσουν το στόμα τους ή καλύτερα να το βουλώσουν και να σταματήσουν τις Μακακίες. 
 
Ο Μεγάλος πατερούλης τους που κατέστρεψε μαζί με τους παππούδες τους όλο τον κόσμο, ήθελε να μας κατακτήσει με τα όπλα, τώρα το οικονομικό ραμολιμέντο της Γερμανίας θέλει να μας κατακτήσει οικονομικά...ΝΤΡΟΠΗ!
Ο λύκος κι αν γέρασε, λύκος παραμένει!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.