Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμαρχε πες μας τι κατάσταση παρέλαβες στην εκπαίδευση και τι δρομολόγησες και τι θα μπορούσες να κάνεις μέσα σε 9μήνες και τι θα γίνει στους επόμενους μήνες, γιατί μπορεί εύκολα να ζητάμε – κι εμείς παιδιά έχουμε που πάνε σχολείο – αλλά καλό είναι να δούμε τι παρέλαβες και τι πρόλαβες να κάνεις. Προβλήματα χρόνων – δυστυχώς - δεν μπορεί να λυθούνε μέσα σε μερικούς μήνες.




 Αυτοί που τα είχανε ξεχάσει τα σχολεία δεν μπορεί σήμερα να είναι υμνητές του τέλειου σχολείου. Ναι ,θέλουμε να βελτιωθούνε όσο γίνεται δυνατόν τα σχολεία μας για το καλό των παιδιών μας, όμως δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολλά – και ίσος από πλευράς Αντιδημαρχίας να υπήρξε μία καθυστέρηση  - απ’ ότι μαθαίνουμε στους επόμενους μήνες λύνονται κάποια προβλήματα. Εδώ θα σας πει κανείς και τι να τα κάνουμε τα παιδιά μας, δεν θα πάνε σχολείο;...η ερώτηση είναι πολύ σοβαρή, την απάντηση να την δώσουν οι παλιές διοικήσεις αυτού του τόπου, η Αντιδήμαρχος παιδείας, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, το υπουργείο Παιδείας, η Περιφέρεια και όποιος άλλος είναι υπεύθυνος και δεν κούνησε το χεράκι του τόσα  χρόνια.
Οι σύλλογοι γονέων αγωνιούν, αγωνίζονται, όχι για να κερδίσουν κάτι προσωπικά  αλλά για να κερδίσουν τα παιδιά μας μία καλύτερη και πιο ανθρώπινη ζωή τις ώρες που θα περνάνε στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.