Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΕΚΘ Διενέργεια διοικητικής έρευνας διατάχθηκε από την πλευρά της αστυνομίας




Picture 0 for Επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΕΚΘ
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικό, ενώ ήδη διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας από την πλευρά της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο συνδικαλιστή που πήγαινε στο ΕΚΘ. Ο συνδικαλιστής έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα, αλλά δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να ελέγξουν το σακίδιο του.

Τα μέλη της διοίκησης του ΕΚΘ, μεταξύ των οποίων και ο κ.  Τσαραμπουλίδης έσπευσαν στο σημείο για να ζητήσουν εξηγήσεις. Εκεί ένας αστυνομικός απώθησε βίαια τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου.

Ως αποτέλεσμα, τα μέλη της διοίκησης του ΕΚΘ μετέβησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου για να καταγγείλουν τη βιαιοπραγία.

Από την πλευρά της η αστυνομία σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Σχετικά με περιστατικό που έγινε σήμερα το απόγευμα στην συμβολή των οδών Ολύμπου και Αριστοτέλους (πλησίον του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης), μεταξύ αστυνομικού και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο ο αστυνομικός φέρεται να εκφράσθηκε μειωτικά για τον συνδικαλισμό, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας. Για την υπόθεση σχηματίζεται και ποινική δικογραφία».
voria.gr
Υ.Γ. Εμείς εδώ στο oraiokastroNEA, είμαστε και υποστηρίζουμε τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Θ. γιατί και είναι φίλος μας και γνωρίζουμε τους αγώνες του και γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος ποτέ και για κανένα λόγο δεν θα ενεργούσε κατά ενός αστυνομικού οργάνου, όχι λόγο θέσεως, αλλά, λόγο χαρακτήρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.