Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 9-11-2011.Μετά από όλα αυτά τι να πούμε, με την τύχη που έχει πρέπει σίγουρα να αγοράσει λαχείο.

Από τον φίλο μου Στάθη Κελεσίδη που ξέρει να τα λέει τα πράγματα ...

Αναβλήθηκε και πάλι σήμερα η δίκη του Σαραμάντου ενώ καταδικάστηκε ο Γαβότσης και πιθανολογείται η έκπτωση του Μπάτου.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου αποδεικνύεται ότι έχει «το κοκκαλάκι της νυχτερίδας», όχι μόνο κέρδισε τις εκλογές ενώ ήταν αουτσάιντερ αλλά και δικαστικά, παρά τα σε βάρος του προγνωστικά, υπερτερεί των 2 βασικών του αντιπάλων, πρώην δημάρχων, Μπάτου και Γαβότση.
Από τις 2 υποθέσεις που τον ταλαιπωρούσαν και για τις οποίες πρωτόδικα είχε καταδικαστεί, κατάφερε στην κυριότερη , αυτή που αφορούσε παράβαση καθήκοντος (παράνομη δωρεάν παροχή υλικών από το λατομείο Μεσαίου) και θα τον οδηγούσε σε άμεση έκπτωση, να αθωωθεί, ενώ η δεύτερη (σύναψη παράνομων συμβάσεων εργασίας) δεν πρόλαβε να εκδικαστεί σήμερα και αναβλήθηκε για τις 2 Οκτωβρίου του 2012.

Από την άλλη ο πρώην Δήμαρχος Μυγδονίας κ. Γαβότσης καταδικάστηκε σήμερα σε 4 μήνες φυλάκιση για διάνοιξη αγροτικού δρόμου στο Μελισσοχώρι δίχως την απαιτούμενη περιβαλλοντική μελέτη. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση.
Το πιο εκπληκτικό όμως είναι η πιθανότατη έκπτωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, πρώην Δημάρχου Ωραιοκάστρου, κ. Μπάτου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, λόγω οικονομικής οφειλής (εισφορά για το ΓΠΣ) προς τον δήμο, την οποία δεν εξόφλησε στις δέουσες προθεσμίες (εκ παραδρομής όπως υποστηρίζει). Έτσι ο Σαραμάντος, σύμφωνα με δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη, προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και αυτό πιθανότατα θα κηρύξει τον κ. Μπάτο έκπτωτο.
Βλέπουμε λοιπόν ότι, αν όντως ο Μπάτος εκπέσει, ο Σαραμάντος μετά την απαλλαγή του από τον δικαστικό βραχνά (έμεινε μια λιγότερο επίφοβη υπόθεση) θα απαλλαγεί και από τον πιο επικίνδυνο πολιτικό του αντίπαλο.Μετά από όλα αυτά τι να πούμε, με την τύχη που έχει πρέπει σίγουρα να αγοράσει λαχείο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.