Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΌΧΙ στην αύξηση του υγραερίου κίνησης!!!


υγραεριοκίνηση,

Κλέφτες, ψεύτες, προδότες...ελάτε να μας πιάσετε!!!

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί, εδώ και τόσα χρόνια μας παίζετε. Δεν είναι δυνατόν, να μας ωθείτε στην υγραεριοκίνηση και μόλις δείτε ότι τσιμπάει το ψάρι, να μας καμακώνετε με το καμάκι του φόρου.
Ο τόπος πάει κατά διαόλου κι εσείς το παίζετε...πέρα βρέχει. Κάντε κάτι σωστό, ότι κάνετε είναι κατά των παιδιών μας, της τσέπης μας, της λογικής και της πατρίδας μας. Δε λέμε, πουλημένοι είσαστε και το ξέρουμε, αλλά και ο πουλημένος έχει και κάποια όρια...Ντροπή!
δεν έχετε φιλότιμο, ευαισθησίες κάτι που να σας λέει...φτάνει;
το μόνο που σας απασχολεί είναι οι προσωπικοί σας λογαριασμοί στις τράπεζες του εξωτερικού να φουσκώνουν, να φουσκώνουν, να φουσκώνουν ...και οι δικοί μας να εξαφανίζονται.
Στόχος σας είναι να εξαφανιστεί η τάξη των μικρομεσαίων και να υπάρχουν μόνο δύο τάξεις των πλουσίων και των φτωχών.


Οι πλούσιοι που θα τα έχουν όλα, μα όλα (υγεία, παιδεία, ασφάλεια κ.τ.λ. ) και οι φτωχοί που θα δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ  7 ημέρες την εβδομάδα από τη δύση του ήλιου μέχρι την ανατολή, για ένα κομμάτι ...ψωμί; και πολύ είναι.
Η υγραεριοκίνηση , ήταν η φάκα για να πιαστούμε όλοι μέσα της. Δώσατε ( όπως κάνετε κάθε φορά) το δικαίωμα και τη δυνατότητα να βάλουνε όλοι, να είναι σε ανθρώπινη τιμή ( προσιτή) και μετά ...Χράτς, μας μαγκώσατε και πάτε να μας τα πάρετε.
Φτάνει ως ΕΔΩ κενοί κλέφτες και απατεώνες. Τι κράτος είστε εσείς, κράτος ...μαφιόζικο;
Εσείς τα έχετε όλα κι εμείς τίποτα!
εσείς τα παίρνετε όλα κι εμείς σας τα δίνουμε ( αφού μας τα αρπάζετε ) όλα!
Ποια η διαφορά από έναν κλέφτη και από το κράτος;...ο κλέφτης  παίρνει τόσα όσα για να περάσει αυτός και η οικογένεια του. Το κράτος όταν σε κλέβει, σου τα παίρνει όλα για να μην περάσεις εσύ και η οικογένεια σου.
Ντροπή σας.
Δεν θα περάσει η νέα σας κλεψιά. 
ΌΧΙ στην αύξηση του υγραερίου κίνησης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.