Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η Νέα Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου...


προτάσεις, θέσεις, νέα διοίκηση,




Αγαπητέ φίλε Δήμαρχε του Δήμου Ωραιοκάστρου. Με πολύ αγάπη θα θέλαμε εμείς του OraiokastroNEA  να σου πούμε ότι οι θέσεις που έχεις ανακοινώσει για αυτό τον χρόνο και ίσος μέχρι τις εκλογές των αρμοδίων, δεν μας εκφράζουν και δεν μας αρέσουν καθόλου. Εμείς θα σε θέλαμε πιο τολμηρό, πιο θαρραλέο και να έσπαζες κανένα αβγό ( μία που ξέρεις από αβγά λόγο καταγωγής) Νεοχωρούδας. Παίρνουμε το θάρρος ( πείτε το μερικοί και θράσος) και προτείνουμε, τους δικούς μας Αντιδημάρχους και προέδρους του Δήμου Ωραιοκάστρου. Για να μη λέμε ( συγγνώμη, γράφουμε πολλά) περνάμε στις προτάσεις μας. Δήμαρχε θα θέλαμε να τις πάρεις πολύ στα σοβαρά και να τις κάνεις πράξη…
  1. Υπεύθυνο γραφείου τύπου τον γκουρού της Αντιπολίτευση που στόχο έχει όποιον αναλαμβάνει να τον στέλνει στο σπίτι του, για να έχει ατελείωτο  χρόνο να πίνει καφέ με τον ακατανόμαστο και απαράδεχτο, σκιτσογράφο Νικολαΐδη. Εμείς προτείνουμε για αυτή την θέση τον παιδικό μας φίλο, αγαπημένο μας και κολλητό μας φυσικά …Ηλία Καραγκουνίδη!!!
  2. Στη θέση των συνεργείων και κυκλοφοριακής αγωγής αλλά και εκπαίδευσης, τον καλύτερο που έχουμε στην παρέα μας και φυσικά σε όλο τον νέο Δήμο, τον φίλο και αδελφό …Δάκη Μανουσάκη!!!
  3. Για την θέση του προέδρου ΔΟΠΠΑΩ και ΔΗΚΕΩ αλλά και για την θέση του προέδρου των αιτήσεων- προτάσεων και παραπόνων φυσικά αυτή τη θέση την καταλαμβάνει επάξια ο συμπολίτης μας  και παιδικός μας φίλος ..Δημήτρης Πόντικας!!!
  4. Στη θέση υπευθύνου εργατικών – εργασίας και κοινωνικής πολιτικής την θέση την παραδίδουμε χωρίς δεύτερη ή Τρίτη κουβέντα στα χέρια της αριστεράς. Ο λόγος είναι και πάλι απλός γιατί η εν λόγο κυρία είναι φίλη μας και θα θέλαμε το ΚΚΕ για μία φορά να κάνει πράξη αυτά που λέει. Στη θέση αυτή στρογγυλοκάθεται η συντρόφισσα μας …Ελένη Μπάμπα!!!
  5. Στη θέση πολιτισμού – αθλητισμού δίνουμε αμαχητί στην πολύ αγαπημένη μας Ντίνα, με την υποσημείωση να συνεργαστεί μόνο με τον φίλο και συνΦαλακρό  Τσαμεσίδη !!!
  6. Τέλος για όλες τις άλλες θέσης το λόγο έχει ένας και μοναδικός ο Σάββας Αντωνιάδης. Σ’ αυτόν τα δίνουμε όλα γιατί τα γνωρίζει όλα και θα βάλει μία τάξη σε όλα!!!
Α!...συγνώμη Δήμαρχε, εμείς θα αλλάξουμε κι εσένα, γιατί πολλές ώρες περνάς στο Δημαρχείο και επειδή δεν αντέχουμε να σε βλέπουμε να τρέχεις αριστερά και δεξιά, με κίνδυνο να ξεχάσεις που ανήκεις πολιτικά για τη θέση του Δημάρχου προτείνουμε τον…




ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΊΔΗ, σκίτσο, Δήμαρχος,

…σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη!!!


Εδώ τα λόγια είναι περιττά και αιτία ολοφάνερη, με αυτή την οικονομική κρίση και κατσουφιά, θέλουμε λίγη πλάκα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια. 



Υ.Γ. Όπως βλέπετε εμείς δεν φοβόμαστε να πούμε ότι στις θέσεις των υπευθύνων θα βάλουμε φίλους, έτσι γουστάρουμε και έτσι θα κάναμε αν μας δινόταν η ευκαιρία, γιατί προτιμάμε να λέμε την αλήθεια παρά σαν μερικούς που αν γινόταν διοίκηση θα ξεχνούσαν στο λεπτό αυτά που λένε σήμερα ως …αντιπολίτευση.
Περιμένοντας τη  δική σας ενδεκάδα – ομάδα Δημοτική … Καληνύχτα σας._





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.