Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ...


ΚΙΝΗΣΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, Μανουσάκης  Δάκης,      


 
OraiokastroNEA. Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κύριο Μανουσάκη και στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου, ότι είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια και εξηγούμαστε, εμείς ήμασταν από τους πρώτους που στηρίξαμε και υποστηρίξαμε αυτή την κίνηση γιατί πιστέψαμε σε κάτι νέο και δημιουργικό. Τα πρώτα βήματα της, εμάς, μας καλύπτανε γιατί βλέπαμε μία νέα σκέψη και έναν νέο τρόπο ανάλυση και ανάδειξης των χρόνιων προβλημάτων κυρίως στις δύο κοινότητες Ωραιοκάστρου και Μυγδoνίας. Όμως με τον καιρό βλέπουμε ο κύριος Μανουσάκης να τραβάει ένα άλλο δρόμο, το δρόμο της αντιπολίτευση, έναν δρόμο στείρο και μόνο κουβέντες. Εμείς θέλουμε όχι μόνο να αναδεικνύουμε το πρόβλημα αλλά και να προτείνουμε, να λέμε το γιατί και το πώς. Να λέμε ονόματα και όχι γενικολογίες. Να παρουσιάζονται αυτοί που κάνουν το πρόβλημα και όχι όλοι το ίδιο είναι. Μόνο έτσι οι κακοί γίνονται καλοί, οι καλοί καλύτεροι και ξεχωρίζουν τα πράγματα στη διοίκηση αλλά και στην αντιπολίτευση. Επειδή γνωρίζουμε τις καλές προθέσεις του Δάκη Μανουσάκη και της πολύ καλής ομάδας του, πιστεύουμε ότι αυτό το δελτίο τύπου ( που εμάς δεν μας εκφράζει και δεν καταλαβαίνουμε το λόγο και τη στιγμή), είναι μία παρένθεση λόγο των κακών συναντήσεων του με «ζιζάνια» της περιοχής τα οποία θέλουν να «πνίξουν» τα «άνθη» που ευωδιάζουν, όπως και στην παραβολή με τον αγρότη και τη σπορά.
 Φίλε Δάκη Μανουσάκη, ελπίζουμε εσύ να αντέχεις την κριτική, σε αντίθεση με κάποιους στην αντιπολίτευση και ορισμένους στην διοίκηση που όχι μόνο δεν δέχονται κριτική (ελπίζουμε να το βλέπετε ότι είναι καλοπροαίρετη και με διάθεση αστεία), αλλά διαδίδουν και βλακωδώς, βλακείες μεγαλύτερες της ηλικίας τους και της οικονομικής τους καταστάσεως. Η χώρα είναι ασθενής και ευρίσκετε εις τον γύψο… τέτοιου είδους βλακείες δηλαδή.
Σας παρουσιάζουμε το Δελτίο Τύπου της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου…

 Δ.Τ    28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 

Το βασιλικό καθεστώς στη χώρα μας , είχε μικρότερη θητεία από τους γνωστούς τοπικούς άρχοντες, και υποψήφιους πρώην δήμαρχους .
Γατζομένοι στη εξουσία,  είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα ,για να παραμείνουν εκεί αιωνίως .Ξεκίνησαν τα παντρέματα ,και τα ανήθικα, κακής πολιτικής αλισβερίσια . Με μοναδικό στόχο και σκοπό. 
Οι πολιτικάντικες  μηχανές ,και τα πεινασμένα ανάγωγα λαγωνίκα τους,
έχουν πάρει εμπρός, και αμοληθεί για να δημιουργήσουν, το κατάλληλο κλίμα
του μεγάλου πάρτι, των εκλογών του 2014 .Αυτό το πάρτι περιμένουν και οι πολίτες, μπας και στο διάστημα εκείνο, των 2 μηνών περίπου της προεκλογικής τρέλας,  δούν κάποιο κοινωνικό έργο πνοής. Γιατί μετά από εκεί τίποτα. Μόνο γρίνια και δικαιολογίες .
Εμείς περιμένουμε την ώρα αυτή, μόνο για να τούς μάθουμε,
ένα ακόμη χορό ,αυτό του Ζαλόγγου . Πρέπει και έχουμε βαρύ χρέος , να καταλάβουμε ώς πολίτες, πώς η αποδοτικότητα , η δημιουργία ,η δημοκρατία, επιζούν  μέσα από τις αλλαγές, και  τήν άλλη άποψη. Άφθαρτη –ανεξάρτητη .  

Που έχει κοινή αποδοχή, και ταυτίζεται με τη σημερινή κατάσταση που ζούμε ,όπως και με το αύριο που θέλουμε, να ζήσουν  τα παιδιά μας
Το νού σας λοιπόν, σε όλους αυτούς που θέλουν να υπερασπίσουν το κοινό καλό,
τα συμφέροντα του τόπου, και των πολιτών. Αν και ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης ,δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει έξω από τη πόρτα του σπιτιού μας .
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών βρίσκεται βαθιά νυκτωμένη, και ανημέρωτη αντικειμενικά .Οφείλουμε όλοι μας να ενημερωθούμε, και να διαμορφώσουμε την άποψη αυτή που θα θωρακίσει, και θα σταθεί εργαλείο, της  προσπάθεια μας να κτίσουμε μια υγιή κοινωνία, με πρότυπα ,όχι με είδωλα .
Με θεμέλια, την αξιοκρατία ,τη φιλία ,το ενδιαφέρον ,την απλότητα ,τη γνώση της ιστορίας μας .


ΚΙΝΗΣΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Μανουσάκης  Δάκης      

 Επικεφαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.