Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΟΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ¨Ωραιόκαστρο Τώρα

Γεννήθηκε το 1969 στη Νεοχωρούδα, όπου κατοικεί μόνιμα. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Αγγελική Κουριτενλή και έχουν δύο παιδιά, τη Βασιλική-Μαρία 7 ετών και τον Πασχάλη 3 ετών. 
Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Είναι ασφαλιστικός σύμβουλος και μεσίτης αστικών συμβάσεων περιφέρειας Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» Νεοχωρούδας και εθελοντής αιμοδότης στη τράπεζα αίματος του συλλόγου. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρός, πρώτα ως ποδοσφαιριστής του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Νίκη Νεοχωρούδας» και αργότερα και ως μπασκετμπολίστας στον ίδιο Σύλλογο. Από το 1995 έως το 2002 υπηρέτησε τον Αθλητικό Σύλλογο από τη θέση του Γενικού Γραμματέα  και το 2003 από τη θέση του Προέδρου.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2002 εκλέγεται, συμμετέχοντας ενεργά στη τοπική αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά, Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Ενωτική Προοπτική του Δήμου Καλλιθέας. Επανεκλέγεται με τον ίδιο συνδυασμό στις εκλογές του 2006.Έχει διατελέσει μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Καλλιθέας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Τοπικής Ανάπτυξης Καλλιθέας (Δ.Ε.Τ.Α.Κ). Από το 2006 είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλλιθέας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.