Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

  
    
 ü  Σημερινή ( Τρίτη 26.10.2010)  προεκλογική ομιλία της Χριστίνας Αλίρης            στο Πνευματικό Κέντρο Πετρωτού και αύριο(  Τετάρτη 27.10.2010) στο        Μονόλοφο στις 20:00.

 ü   Χθες, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, συνάντησε ο  Δημάρχος  Ωραιοκάστρου, Νικόλαος  Μπάτος, τους κατοίκους του Παλαιοκάστρου και της Αμφιθέας, στο πολυλειτουργικό κτίριο διοίκησης «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», στο Παλαιόκαστρο.

 ü  Ευχές στον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντο


ü  Φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού  «Κοινωνία Πολιτών» με υποψήφια Δήμαρχο την Χριστίνα Αλίρη.  

ü Διαβάστε στο oraiokastrΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. : Ελλάδα: Η πιο διεφθαρμένη της ΕΕ και με… βούλα

                                           Αναλυτικά πατήστε στο περισσότερα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα ΚΑΠΗ Νεοχωρούδας και Πενταλόφου επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η υποψήφια δήμαρχος του νέου δήμου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Χριστίνα Αλίρη, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων αλλά και στελεχών της παράταξής της.  Σήμερα το πρωί η κ. Αλίρη παρευρέθηκε στην εκκλησία του Πετρωτού, όπου παρακολούθησε τη δοξολογία. Το απόγευμα στις 19:00 η υποψήφια δήμαρχος θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Πετρωτού.

                                                             Δελτίο Τύπου
Σε κλίμα φιλικό και οικείο πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, η συνάντηση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Νικόλαου Μπάτου, με τους κατοίκους του Παλαιοκάστρου και της Αμφιθέας, στο πολυλειτουργικό κτίριο διοίκησης «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», στο Παλαιόκαστρο.
Ο κ. Μπάτος, ο οποίος συνοδευόταν από κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού, συνομίλησε με τους κατοίκους  της περιοχής, που τον τίμησαν με την παρουσία τους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, ο κ. Μπάτος τόνισε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων τους και δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση και επίλυση τους.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν επιτελεστεί για λογαριασμό των δημοτών, στα δεκαέξι χρόνια θητείας του στη διοίκηση του Δήμου, έργα υποδομής μελετημένα και κοστολογημένα, με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό και με μηδαμινά έσοδα. “Έργα πνοής για όλους, που κατέστησαν το Δήμο Ωραιοκάστρου την Ακρόπολη των Δυτικών Συνοικιών”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που αφορούσαν στη βελτίωση της ασφάλειας των πολιτών, με την παραχώρηση του κτιρίου για τη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος, στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου, με τη δημιουργία του κόμβου και της κεντρικής οδικής αρτηρίας που συνδέουν το Ωραιόκαστρο με τη Θεσσαλονίκη, και στην δημιουργία χώρων πρασίνου, πάρκων και αθλοπαιδιών.
Ειδικότερα, όσον αφορά τον τομέα της ύδρευσης και αποχέτευσης, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, ανακοίνωσε στους κατοίκους της περιοχής, την ομόφωνη απόφαση έγκρισης του φακέλου για τη δημοπράτηση και ανάθεση εκπόνησης μελέτης, για την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου. Παράλληλα δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει στην διαπλάτυνση της Συμμαχικής Οδού και του οδικού δικτύου που συνδέει τις περιοχές της Νεοχωρούδας και Παλαιοκάστρου, προς όφελος της συγκοινωνιακής διασύνδεσης όλων των οικισμών μεταξύ τους.
Αναφερόμενος  στον Καλλικράτη και στα νέα δεδομένα που οδηγούν σε μια καινούργια αυτοδιοικητική οντότητα, χαρακτήρισε τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών. Τόνισε πως σήμερα όσο ποτέ χρειάζονται άνθρωποι ικανοί, άξιοι και έμπειροι, που θα υπηρετήσουν το κοινό συμφέρον, με σωστό προγραμματισμό και ιεράρχηση των αναγκών και προτεραιοτήτων, όπως άλλωστε έπραξε ο ίδιος και οι συνεργάτες του τόσα χρόνια.
Τέλος , κάλεσε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί του, να γίνουν συμμέτοχοι και κοινωνοί, για να καταστεί ο νέος Δήμος Ωραιοκάστρου, διεκδικητικός, ισχυρός και πάνω από όλα ανθρώπινος.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ευχές στον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντο
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, αύριο Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα» στο Ωραιόκαστρο (οδός Κομνηνών και Σταυριωτών, απέναντι από το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου), στις 8.30 μ.μ.


Απο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Ωραιόκαστρο... 





                  

ü Διαβάστε στο oraiokastrΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. : Ελλάδα: Η πιο διεφθαρμένη της ΕΕ και με… βούλα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.