Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Καλή Διαχείριση 3. ΤΕΛΟΣ οι τζάμπα και άσκοπες μετακινήσεις Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων με αυτοκίνητα του Δήμου Ωραιοκάστρου!...


Πολύ καλό κι αυτό το νέο. Τα αυτοκίνητα του Δημάρχου κι άλλα που κυκλοφορούσαν σε όλη την Θεσσαλονίκη με καύσιμα του δήμου…ΤΕΛΟΣ!
Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι αλλά και οι πρόεδροι θα μετακινούνται με τα αυτοκίνητα τους, μόνο για καθαρά υπηρεσιακούς λόγους και μέσα στο ωράριο θα τα χρησιμοποιούνε και αυτά με οδηγό, γιατί, στην περίπτωση που βλέπαμε παλιά που τα χρησιμοποιούσανε χωρίς οδηγό, ήταν λάθος και σε ένα ατύχημα θα υπήρχε πρόβλημα. Έτσι τώρα και δεν θα φθαρούν- συνεργία  , λάστιχα κ.τ.λ. – και θα κερδίσουμε – σαν δημότες και σαν Δήμος – τα έξοδα για καύσιμα και  το κυριότερο δεν θα σκανδαλίζεται ο πολίτης βλέποντας τις δύσκολες  - οικονομικά – ημέρες που περνάμε κάποιους να μετακινούνται με δημοτικά αυτοκίνητα, αργά το βράδυ.
 Μάλιστα ένα όχημα ενώ ήταν χρεωμένο στην Δημοτική Αστυνομία, το χρησιμοποιούσε δημοτικός σύμβουλος για τις μετακινήσεις του. Θα μας πείτε τώρα τι κακό μπορεί να έκανε ο άνθρωπος, δεν ήταν  παράνομο, όμως ήταν χρεωμένο στην δημοτική αστυνομία και εκεί έπρεπε να μείνε, με τον νόμο, γιατί η δημοτική αστυνομία δεν έχει και την πολυτέλεια να μοιράζει τα οχήματα της εδώ κι εκεί. Επίσης το όχημα του πρώην Δημάρχου και αυτό θα μεταφερθεί – μάλλον, αν δεν κάνουμε λάθος – στην δημοτική αστυνομία  και ο Σαραμάντος θα χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του το δικό του αυτοκίνητο πληρώνοντας αυτός τα καύσιμα, απο την τσέπη του. Δεν φέρνει την επανάσταση, κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι…αφού πληρώνονται από το κράτος και μόνο σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις ή σε επίσημες αποστολές, να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο του Δήμου και πάντα με οδηγό. Η αλήθεια είναι ότι στην Καλλιθέα το ίδιο έκανε ο Σαραμάντος, τώρα το βλέπουμε και στο Ωραιόκαστρο και το βλέπουμε από την ημέρα που ήρθε εδώ, γιατί το καημένο το μαύρο το «τζιπ» του πρώην ξεκουράζεται στο παρκινγκ του Δήμου από την 1η Ιανουαρίου.
Ακόμα μία ενέργεια προεκλογική του Δημήτρη Σαραμάντου που έκανε πράξη για ...καλή διαχείριση!
OraiokastroNEA. Περιμένουμε κι άλλα τέτοια γιατί πολύ μας αρέσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.