Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

CΑFΕ-BAR – Restaurant A LA CARTE - Σας προσκαλούμε σε έναν χώρο που μπορείτε να επισκεφτείτε με την οικογένεια σας αλλά και με τους φίλους σας. Για ποτό, φαγητό, συγκεντρώσεις φίλων, επαγγελματικά γεύματα, ιδιωτικά πάρτι καθώς για δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Το άψογο service και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει!!







Σας προσκαλούμε σε έναν χώρο που μπορείτε να επισκεφτείτε με την οικογένεια σας αλλά και με τους φίλους σας. Για ποτό, φαγητό, συγκεντρώσεις φίλων, επαγγελματικά γεύματα, ιδιωτικά πάρτι καθώς για δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.
Το άψογο service και οι  ιδιαίτερα προσιτές τιμές είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει!!

CΑFΕ-BAR – Restaurant  A LA CARTE

 Η ζεστή ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αφήσετε έξω τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
Το προσωπικό μας βρίσκετε δίπλα σας για να καλύψει κάθε επιθυμία σας...από ένα αναψυκτικό ή καφέ ένα χαλαρωτικό ποτό μέχρι το μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα σας.
Συγκεντρώσεις φίλων, επαγγελματικά γεύματα,
ιδιωτικά πάρτι.         
Σας περιμένουμε καθημερινά από τις 14.30

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

Catering

Οι εξαίσιες γεύσεις από την ομάδα του ειδικά εκπαιδευμένου σεφ ταξιδεύουν και βρίσκονται στο πλευρό σας σε ιδιωτικές και επαγγελματικές στιγμές για να έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε απερίσπαστα με τους καλεσμένους σας. Στο χώρο σας, όπου μας υποδείξετε ή σε συνεργαζόμενους χώρους...η διακόσμηση και η εξυπηρέτηση των καλεσμένων δεν θα σας απασχολήσουν ούτε λεπτό και θα έχετε το χρόνο να χαρείτε κάθε στιγμή!

Αίθουσες Δεξιώσεων

Επιθυμείτε να βρείτε τον ιδανικό χώρο για να γιορτάσετε το γάμο σας ή τη βάφτιση του μωρού σας, εξασφαλίζοντας ότι όλα θα γίνουν στην εντέλεια και εσείς θα έχετε χρόνο να απολαύσετε την κάθε στιγμή. Στον εξωτερικό χώρο ανεξάρτητα από τις "διαθέσεις" του καιρού, δίπλα στη πισίνα μπορείτε να απολαύσετε το εξαιρετικό φαγητό και τις υπέροχες ποικιλίες κρασιού, να χορέψετε και να δημιουργήσετε μοναδικές στιγμές που δεν θα φύγουν ποτέ από την μνήμη σας!!

ΔΗΒΕΛΙΑ | 7 χλμ. Θεσ/νίκης - Ωραιοκάστρου | Τηλ. 2310.698907 ,6947699297| email:info@divelia.gr website:www.divelia.gr
                                                                                                                   Design By Netinformatics
Για να μην εμφανίζονται οι ανακοινώσεις του Δηβέλια ως Spam, παρακαλούμε να προσθέσετε το divelianews@gmail.com, info@divelia.gr στο address book σας.Αυτό το
email δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν
email με τίτλο (subject) του μηνύματός σας: 'ΔΙΑΓΡΑΦΗ’. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. Directiva 2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.