Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τα γαϊδουράγκαθα και τα πολύχρωμα λουλούδια...από τον μπαξέ του Ωραιοκάστρου!...



...λουλούδια υπάρχουν πολλά, λουλούδια που μόνο  που τα βλέπεις χαίρεσαι, ανοίγει η καρδιά σου και γαϊδουράγκαθα, που δεν θέλεις να περάσεις από δίπλα τους. Απ’ όλα έχουμε εδώ στο Ωραιόκαστρο και έτσι είναι η ζωή. Σε όλες τις κοινωνίες υπάρχουν λουλούδια και γαϊδουράγκαθα, όμως εδώ υπάρχει μια διαφορά, έχουμε και εισαγόμενα γαϊδουράγκαθα  που ανεβαίνουν στο ωραίο μας Ωραιόκαστρο μία ή δύο φορές την εβδομάδα – μπορεί να λέω και πολλές γιατί τώρα υπάρχουν και τα τηλέφωνα – και το μόνο που βλέπουν για να γράψουν αυτά τα παχύδερμα γαϊδουράγκαθα  που όσα είναι τα κιλά τους  τόση είναι και η κακία και η ζήλια γιατί είναι αρπακτικά και το μόνο που ξέρουν είναι να εκβιάζουν πολίτες και πολιτικούς για να κάνουν το έγκλημα τους και να βάζουν αργύρια στην τσέπη τους- είναι και οι πράξεις  τους.
Εμείς παρουσιάζουμε μόνο τα ωραία λουλούδια του Ωραιοκάστρου, με χρώματα και αρώματα. Τώρα αν λένε κάποιοι  ότι  ορισμένα σημεία του Δήμου γίνανε ζούγκλα, η αλήθεια είναι ότι, ναι, κάποια σημεία του Δήμου μας γίνανε ζούγκλα, όμως, σιγά – σιγά  με το φιλότιμο του Δημάρχου και των  Δημοτικών Συμβούλων αλλά και κατοίκων το παλαίουνε, μέχρι, τέλος πάντων να γίνουν και αυτές οι προσλήψεις  που τόσο περιμένουμε όλοι εδώ για να δούμε τα πάρκα μας  πιο ανθρώπινα.
Έλα  όμως που προτιμάμε αυτή την ζούγκλα , από την δικιά σας, αρπακτικά,  που κατασπαράζετε  ανθρώπους και αξιοπρέπειες  για 30 αργύρια ...  συγνώμη ευρώ ήθελα να πω!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.