Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

¨Η γειτονιά που θα ήθελα....¨.







Δελτίο Τύπου


O Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν τον μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου, Ιερεμία Τσαχουρίδη, για την σημαντική διάκριση του στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: ¨Η γειτονιά που θα ήθελα....¨.


Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Οίκαδε της Τράπεζας Κύπρου και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, ενώ το έργο του  μαθητή του σχολείου του Δήμου μας, Ιερεμία Τσαχουρίδη κατέλαβε την πρώτη θέση στο πλαίσιο της ενότητας Ζωγραφική/Κολλάζ- Ατομικό.

Η εν λόγω συνδιοργάνωση είχε πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς συνολικά συγκεντρώθηκαν 4.542 ατομικά και ομαδικά έργα από 374 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας, καθώς και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Ο μαθητής του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου, Ιερεμίας Τσαχουρίδης σχεδίασε μια ονειρική γειτονιά που μεταξύ άλλων περιελάμβανε ένα κάστρο, μια παιδική χαρά, ένα σιντριβάνι, έναν ανοιχτό  χώρο εκδηλώσεων και ένα ιδιαίτερο γλυπτό ενώ απέδωσε με ξεχωριστό τρόπο την φύση και τον ευρύτερο χώρο της γειτονιάς.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον μαθητή του σχολείου του Δήμου μας και στην καθηγήτρια καλλιτεχνικών του 2ου Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου,          κα. Μαρία Λέτσιου, η οποία συντόνισε τη συμμετοχή του σχολείου στον διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.