Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Επιστολή-απάντηση προς τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, απέστειλε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος.


Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος,


Δελτίο Τύπου

Σε πρώτη επιστολή του ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ζητά από τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου να μεριμνήσει για την κατάργηση του ειδικού τέλους διάβασης πεζοδρομίου το οποίο βαραίνει πρόσθετα  το σύνολο των επιχειρήσεων και δη των μικρομεσαίων.



Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, απαντά ότι      εξ’ αρχής τέθηκε κάθετα αντίθετος με την επιβολή του εν λόγω τέλους και πως το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ωραιοκάστρου, έχει ήδη ομοφώνως αποφασίσει την κατάργηση του ειδικού τέλους πεζοδρομίου με αριθμό 41/2011 απόφαση ΔΣ.


Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, τονίζει πως η Δημοτική Αρχή στέκεται αλληλέγγυα στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν  οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.


«Οφείλουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το σύνολο των επιχειρήσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου, πόσο μάλλον τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης, προσφέροντας με την παρουσία τους, πλούσιες υπηρεσίες και πολλαπλά οφέλη στον Δήμο μας» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Σαραμάντος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.