Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεκτρονικό κάθισμα τουαλέτα (Ηλεκτρονικός Μπιντές)


Ηλεκτρονικό κάθισμα, τουαλέτα ,Ηλεκτρονικός Μπιντές,




Ένα νέο προϊόν έκανε την παρουσία του τις τελευταίες ημέρες στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι το ηλεκτρονικό κάθισμα τουαλέτας (ηλεκτρονικός μπιντές).



Η εταιρεία μας εισάγει τα ηλεκτρονικά καθίσματα τουαλέτες (ηλεκτρονικοί μπιντέδες) της εταιρείας DaewonBidet. Η εταιρεία Daewon Βidet Co. Ltd, είναι η πρωτοπόρος εταιρεία εδώ και 30 χρόνια της κατασκευής ηλεκτρονικών μπιντέδων. Τα τελευταία επίτευγμά της είναι οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες DIB-1500, DIB-1500R, DIB-2500 και DIB-2500R και τα προϊόντα αυτά έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά.


Ηλεκτρονικό κάθισμα, τουαλέτα ,Ηλεκτρονικός Μπιντές,
 
Ιατρικές καταστάσεις που μπορούν να βοηθηθούν με τη χρήση του
καθίσματος ηλεκτρονικού μπιντέ
· Αιμορροΐδες, ραγάδες του πρωκτού, πρωκτικό απόστημα / συρίγγια, στόμιο, ακράτεια ούρων ή κοπράνων, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS).
· Χειρουργική του κόλον και του ορθού, βραχυθεραπεία, κολοστομία, ειλεοστομία, ουροστομία, η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, μετά την αφαίρεση του ειλεοπρωκτικής αναστόμωσης μετά επανορθωτική πρωκτοκολεκτομή, δυσπλασία της πρωκτικής μεταβατικής ζώνης, εκκολπωμάτωσης, κύστη κόκκυγος.
· Διάρροια, δυσκοιλιότητα, φλεγμονή, λοιμώξεις, εξανθήματα, κάψιμο ή φαγούρα του κόλπου ή του ορθού.
· Της εγκυμοσύνης, μετά τον τοκετό, κατά την έμμηνο ρύση
· Παχυσαρκία (έως 135 κιλά)
· Ασθένειες και τα νοσήματα που περιορίζουν τη χρήση των χεριών, συμπεριλαμβανομένων, αρθρίτιδα, πλάγια μυοτροφική σκλήρυνση, παράλυση, Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ.
· Ακρωτηριασμένα ή αδύναμα από αναπηρία άκρα, χέρια ή τα δάκτυλα.
· Εγχειρίσεις στο χέρι, την πλάτη, στο ισχίο ή άλλες περιοχές που κάνουν την κάμψη του σώματος δύσκολη.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ηλικιωμένους και παιδιά, όπως επίσης και από όλους μας που δεν πάσχουμε από καμιά πάθηση για λόγους καλύτερης υγιεινής καθόσον με το υπάρχον «χαρτί υγείας» υπάρχουν λόγοι που δεν γίνεται καλός καθαρισμός, όπως είναι:
α) Οι επικίνδυνες ύλες και τα μικρόβια που βρίσκονται αρκετές φορές στο χαρτί (είτε λόγω του τρόπου κατασκευής αυτού, είτε λόγω της αποθήκευσής του σε μη κατάλληλα μέρη),
β) Η ιδιομορφία του δέρματος, να σχηματίζει πτυχώσεις στην συγκεκριμένη, με αποτέλεσμα να μένουν στις σχισμές και στο τριχωτό μέρος της περιοχής υπολείμματα κοπράνων και να δημιουργούν εστία μολύνσεων.

Οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες DIB-1500,
DIB-1500R, DIB-2500 και DIB-2500R δίνουν την ευχέρεια στα άτομα της τρίτης ηλικίας και στα άτομα που παρουσιάζουν κινητικά προβλήματα να ανεξαρτητοποιηθούν και να μην είναι απαραίτητη η βοήθεια από τρίτο άτομο. Έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισθάνονται να μην χάνουν την αξιοπρέπειά τους όταν χρειαστεί να πάνε για την αφόδευσή τους στην τουαλέτα, αφού θα πλυθούν με ζεστό νερό και θα στεγνώσουν την πλυμένη τους περιοχή αυτόματα. Επίσης η τεχνολογία των ηλεκτρονικών μπιντέ της Daewon Βidet Co. Ltd μπορεί να εξυπηρετήσει και το πλύσιμο των γυναικών (εμπρός περιοχή).

Οι ηλεκτρονικοί
μπιντέδες DIB-1500, DIB-1500R, DIB-2500 και DIB-2500R είναι οι πλέον κατάλληλοι για σπίτια, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, οίκους ευγηρίας, ΚΑΠΗ, νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, γυναικολογικές και χειρουργικές κλινικές, μαιευτήρια, ξενοδοχεία, σχολεία και μονάδες φιλοξενίας και απασχόλησης ΑμεΑ, εταιρείες, εστιατόρια κλπ.

Επίσης το όφελος, από την εξοικονόμηση ωρών απασχόλησης προσωπικού για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ΑμεΑ, από την χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών μπιντέ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Οι παραπάνω ώρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή άλλων υπηρεσιών σε άλλα άτομα ή για την ξεκούραση του προσωπικού εξυπηρέτησης με πρόσθετο όφελος και για τον αυτοεξυπηρετούμενο (αυτοπεποίθηση, αξιοπρέπεια κλπ).

Πρόκειται για εντελώς πρωτότυπο μηχανισμό, που κατασκευάσθηκε ειδικά για τις ανάγκες των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτοεξυπηρέτησής τους αλλά και για την ατομική καθαριότητα των υπολοίπων ανθρώπων.

Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού μπορείτε να κάνετε Πλύση (πίσω μέρος), Μπιντέ (πλύση των γυναικών εμπρός) ή Πλύση Κλύσμα (παροχή ψιλής δέσμης νερού για την διευκόλυνση της δυσκοιλιότητας) ή Ισχυρή Πλύση για 2 λεπτά και στην συνέχεια ο στεγνωτήρας αυτόματα να σας στεγνώσει για 3 λεπτά, και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα με τις λειτουργίες Πλύση και Μπιντέ μπορείτε να κάνετε Παλμικές Πλύσεις και Μασάζ. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τις θερμοκρασίες νερού, στεγνώματος και του καθίσματος, την πίεση του νερού, την θέση του ακροφυσίου (μπεκ), την ταχύτητα του ανεμιστήρα στεγνώματος και την ταχύτητα του ανεμιστήρα της απόσμησης της κακοσμίας. Υπάρχει κουμπιού Παιδιού, όπου η πίεση του νερού και οι θερμοκρασίες του καθίσματος και του νερού, μειώνονται από τις προεπιλεγμένες θέσεις για να μην δημιουργήσουν βλάβες και πόνο στα παιδιά.

Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και διακρίνονται για αυτήν όπως επίσης και για την κομψότητά τους. Οι τιμές τους είναι ασυναγώνιστες και πιστεύουμε ότι δεν θα βρείτε πιο βολικές τιμές.

Εγγυώμεθα για την άριστη λειτουργία των προϊόντων μας για ένα έτος και καλύπτουμε με τους τεχνικούς μας την πλήρη υποστήριξη του προϊόντος στην συνέχεια καθόσον παρέχουμε μια πλήρη και μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

Όπως θα δείτε και στην ιστοσελίδα (www.bidet.gr) μας, πρόκειται για ανακάλυψη, (για ανεκτίμητη εφεύρεση), ότι έχει δηλαδή τα προτερήματα κάθε νέας εφευρέσεως, την επαναστατικότητα, την απλότητα και την πρακτικότητα.

Θα διαπιστώσετε επίσης ότι η τιμή, την οποία το προσφέρουμε είναι απίστευτα χαμηλή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διαστάσεις που ταιριάζουν στην υπάρχουσα λεκάνη της τουαλέτας σας χωρίς καμιά μετατροπή.

Σε περίπτωση κατά την οποία θα το θεωρήσετε απαραίτητο μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ή να σας στείλουμε επί τόπου αντιπρόσωπό μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας μας (www.bidet.gr) ή το κατάστημα των on line πωλήσεων μέσω διαδικτύου (www.wc24.gr)
http://www.youtube.com/watch?v=6xiqLf9oEks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.