Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ …


Τι άλλο θα μας κάνουν και δεν θα μιλήσουμε;…

ERT, ΕΡΤ,



…η υπομονή έχει και τα όρια της. Μας έκοψαν τους μισθούς, μας στείλανε στην ανεργία, μας σβήσανε το χαμόγελο, μας κάνανε μίζερους να μετράμε και τα λεπτά από το ευρώ, μας ξεπουλάνε κάθε μέρα την εθνική περιουσία, σκοτώσανε την υγεία, την ασφάλεια, την παιδία, αλλά μέχρι εδώ δεν θα μας ρίξετε στα σκληρά, δεν θα μας δώσετε «ναρκωτικά» για δεν πάει άλλο. Κλείνετε την καλή ΕΡΤ...

... με τους μεγάλους μισθούς δεν λέω, την ΕΡΤ που σας έκανε πάντα την βρόμικη δουλειά, την ΕΡΤ που έκανε εξωτερικές παραγωγές σαν να ήταν στο Χόλυγουντ. Θα μπορούσατε να βάλετε μέτρο σε όλα αυτά και όχι πονάει κεφάλι, κεφάλι κόβω.  Κλείνετε όμως και την ΕΡΤ με την ποιότητα που ψάχναμε να βρούμε στα βιζοκάναλα τα ιδιωτικά, την ποιότητα που μιλούσανε άνθρωποι του βιβλίου που στα άλλα κανάλια δεν περνάνε ούτε από έξω, την ΕΡΤ που παρακολουθούσες εκπομπές και όχι μπούτια. Μας ρίχνετε στα σκληρά με τα  τούρκικα σίριαλ, με τα τουκόσπορα κανάλια, με τους Τουρκόφιλους της παρακμής ( γιατί και στην τούρκικη τηλεόραση υπάρχουν διαμάντια).
Φυσικά και την κλείνετε την ΕΡΤ, αφού τώρα σας την κάνουνε την δουλειά τα 3 -4 ιδιωτικά κανάλια με τις εργολαβίες που τους δίνετε… είναι έτσι;.
Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα Έλληνες την ώρα που πεθαίνουμε αυτοί… χορεύουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.