Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ»



Μικρός Μαέστρος,



Ο Μικρός Μαέστρος ολοκληρώνοντας ακόμη μία σχολική χρονιά, διοργάνωσε και παρουσίασε τις αποχαιρετιστήριες, καλοκαιρινές του εκδηλώσεις την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης «θέατρο Χρήστος Τσακίρης». Από νωρίς το πρωί, τα σκηνικά είχαν στηθεί και γινόταν ο έλεγχος για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Γονείς, συγγενείς και φίλοι κατέφτασαν στο χώρο του θεάτρου, για να παρακολουθήσουν και να επιβραβεύσουν τα μικρά τους αγγελούδια επί σκηνής.

 Το νηπιαγωγείο του Μικρού Μαέστρου άνοιξε την αυλαία με το έργο «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο», μια παράσταση συγκινητική και ταυτόχρονα διδακτική, που παρουσιάζει την κατάσταση της πόλης, που έχει γεμίσει με τσιμέντα και δεν υπάρχει πουθενά πράσινο για να παίξουν και να χαρούν τα παιδιά. Τη σκυτάλη πήραν οι μικρότεροι πρωταγωνιστές και μας ταξίδεψαν στον κόσμο του βυθού με δύο παραμυθένιες παραστάσεις. Μια φορά κι έναν καιρό, πέρα μακριά στον ωκεανό μια γοργόνα κι ένα δελφίνι ξεκίνησαν ταξίδι στο βυθό, «Το ταξίδι της γοργόνας», στο οποίο συνάντησαν πολλούς κινδύνους πριν να φτάσουν στην ακτή και η γοργόνα μας ζήτησε να βοήθεια για να σωθεί από την περιπέτεια αυτή. Εκεί στον ωκεανό, σε μια άλλη οικογένεια, ο βασιλιάς και η βασίλισσα αποφασίζουν να παντρέψουν τη λατρεμένη τους κόρη, τη γοργόνα. Κανένας όμως, δε γοήτευε την καρδιά της, ώσπου επιστρέφοντας μια μέρα στο παλάτι συνάντησε τον Ιππόκαμπο … κι έτσι παρακολουθήσαμε «Του βυθού παντρέματα». Όλα τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην υποκριτική, στο χορό και το τραγούδι. Οι γονείς ενθουσιάστηκαν, συμμετείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων με το χειροκρότημά τους, ενώ στο τέλος κάθε παράστασης η συγκίνηση ήταν διάχυτη για τα κατορθώματα των παιδιών τους!!!

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς που στηρίζουν και εμπιστεύονται το έργο του Μικρού Μαέστρου. Ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.