Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ημερίδα από τους Πολίτες σε Δράση “Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ασφαλές διαδίκτυο” «Σερφάρω αλλά δεν ρισκάρω»



Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Πολίτες σε Δράση»,
 
Επιτυχής ήταν η ημερίδα που διοργάνωσε η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Πολίτες σε Δράση». Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel oι διακεκριμένοι ομιλητές φώτισαν σημαντικά τα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου και κατάφεραν με τις εισηγήσεις τους να δώσουν στους προσκεκλημένους τη γνώση, την κριτική σκέψη και πάνω από όλα τη σωστή ενημέρωση που απαιτούνται για την χρήση του διαδικτύου.
Μια από τις συμβουλές των ειδικών ήταν: «Κρατήστε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σε χώρους όπως το σαλόνι και όχι σε υπνοδωμάτια.  

Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Πολίτες σε Δράση»,
 Ασχοληθείτε με τον τρόπο που δουλεύει το Διαδίκτυο και αφιερώστε χρόνο να περιηγηθείτε μαζί με τα παιδιά σας στον Κυβερνοχώρο και μάθετε από αυτά».
Το θέμα της ημερίδας ήταν: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ασφαλές διαδίκτυο «Σερφάρω αλλά δεν ρισκάρω».
Οι ομιλητές ήταν: ο καθηγητής Οικονομικών του ΑΠΘ Δημήτρης Μάρδας, η ψυχολόγος Νένα Κουνατίδου, ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντώνης Παπαντωνίου και η σύμβουλος ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο  Τάνυα Κυριακίδου.

Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Πολίτες σε Δράση»,


Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό  του επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης Γιώργου Κυριλλίδη: «Με αφορμή τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά παραβατικότητας μέσω του διαδικτύου και ειδικότερα μέσω των Μέσων Κοινωνικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.