Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

<<ΔΗΜ. ΤΣΕΛΕΠΑΚΗΣ - ΝΙΚ. ΖΛΑΤΑΝΟΣ>> ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΖΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου,

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας(ΕΠΣΜ) ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης(ΕΔ/ΕΠΣΜ), σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης(ΣΔΠΘ), θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας, με την ονομασία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΑΚΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΛΑΤΑΝΟΣ», για την ανάδειξη νέων διαιτητών ποδοσφαίρου

Η νέα σχολή θα λειτουργήσει μ'ευθύνη της ΕΔ/ΕΠΣΜ και του Προέδρου της Νικ. Φιλιππιάδη, τα δε μαθήματα της σχολής θα ξεκινήσουν τη Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 8:30 το βράδυ στην αίθουσα διδασκαλίας των γραφείων του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος). Υπεύθυνος της σχολής είναι το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, Γεν. Γραμματέας του ΣΔΠΘ και εκπαιδευτής διαιτησίας, Ιωάννης Τζίκας, ο οποίος θα έχει ως συνεργάτη τον Περίανδρο Πετρόπουλο, έφορο σχολών του ΣΔΠΘ.

Δικαίωμα να υποβάλουν τη σχετική αίτηση...
... (η εν λόγω αίτηση υπάρχει στα γραφεία της ΕΠΣΜ, στα γραφεία του ΣΔΠΘ, ενώ έχει τη δυνατότητα κάποιος να την «κατεβάσει» από τις ιστοσελίδες τόσο της ΕΠΣΜ www.epsm.gr,όσο και του ΣΔΠΘ www.referee.gr) έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 1995 (18 χρόνων) μέχρι το έτος 1985 (28 χρόνων) και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αυτή την αίτηση το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, στη γραμματεία της ΕΠΣΜ (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου κατά τις ώρες 10 π.μ. έως 3 μ.μ.,τηλ.2310/284-285 εσωτερικό 0) ή στη γραμματεία του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β' είσοδος, 3ος όροφος, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, κατά τις ώρες 10:30 π.μ. έως 2 μ.μ. καθώς και 
6 μ.μ. έως 9:30 μ.μ.,τηλ.2310/545-271, 545-868).

Η τελική επιλογή των μαθητών της σχολής θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη του υποψήφιου με την ΕΔ/ΕΠΣΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.