Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Γιατί κατέρχομαι στις εκλογές

Σαπουρίδης  Αριστείδης (Άρης), Ωραιόκαστρο Τώρα,


   Μέχρι τώρα –και λόγω της ιδιότητάς μου- πίστευα ότι πρέπει να μην ασχολούμαστε με την πολιτική και τους πολιτικούς. Τώρα πια όμως, που η πατρίδα μας έφτασε σε αυτή την κατάσταση, συνειδητοποίησα ότι είναι χρέος μας να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά και όχι να παρακολουθούμε από μακριά ως παθητικοί θεατές. Το οφείλουμε πρώτα απ’ όλα στα παιδιά μας. Πρέπει να παλέψουμε για μια πολιτική διαφορετική απ΄ αυτήν που μας επιβλήθηκε ή την εξέθρεψε η γενιά μου -με τα γνωστά αποτελέσματα. Είναι καθήκον μας να τους εξασφαλίσουμε μια ποιοτική ζωή αλλιώτικη απ' αυτήν που εμείς υπερπληρώσαμε μόνο με ποσότητα, αφήνοντας τη νέα γενιά αδειασμένη τελικά και χωρίς δουλειά. Επιβάλλεται να δώσουμε σ’ αυτούς τους νέους ανθρώπους ένα καινούργιο όραμα και την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν.

     Πρέπει να βάλει ο καθένας μας το δικό του λιθαράκι. Όχι για να ικανοποιήσουμε προσωπικές φιλοδοξίες ή επιδιώξεις αλλά για να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ώστε να γεμίσουμε τον τόπο μας με χαμογέλα, με ανθρώπους ευτυχισμένους, που θα χαίρονται και θα απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους. Αυτός είναι ο στόχος που, όταν τον κατακτήσουμε, θα μπορούμε να απολαύσουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Ο δρόμος είναι μπροστά μας, αρκεί να τον επιλέξουμε και να περνά μέσα από την καρδιά μας.
      Όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Ειδικά τώρα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας.
   Γι’ αυτό το λόγο συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια φίλων και συνδημοτών με την ίδια με μένα αγωνία, με κοινές ευαισθησίες, με προσφορά συνεχή και ανιδιοτελή, μακριά από κομματικές ή προσωπικές σκοπιμότητες, χωρίς κούφια ρητορική και "ταξίματα", με λίγα λόγια που τα εννοούν και κυρίως με σεβασμό στον πολίτη και τις ανθρώπινες αξίες.
      Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας, κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές διεκδικώντας μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Στόχος μου είναι να μπορέσω να προσφέρω, με εφόδια την εμπειρία μου σε διοίκηση και οργάνωση, στην ανάπτυξη, πρόοδο και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας. Η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου θα είναι δέσμευση για μένα, να αγωνιστώ στηριζόμενος σε σταθερές αρχές και αξίες. Σε όποια θέση κληθώ να υπηρετήσω, θα ασχοληθώ με τις ανάγκες του Δήμου μας με σύνεση και αποφασιστικότητα και έχοντας ως σύμμαχο τον ελεύθερο χρόνο που απαιτείται για την προσήλωση σε αυτόν το στόχο.
   Πιστεύω ότι, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Κο Σαραμάντο και με όλο το ανθρώπινο δυναμικό του, που το διακρίνει όρεξη και διάθεση να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Οι δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων μας αυτό να γίνει με τον καλύτερο τρόπο.
   Αυτή είναι η δική μου πρόταση.
   Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να δώσω το παρόν ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου και ευχαριστώ τον Κο Σαραμάντο για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.
   Περιμένω τη στήριξη σας στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.

Με εκτίμηση
Αριστείδης Σαπουρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δ.Ε. Ωραιοκάστρου με την παράταξη
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.