Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δεν είμαστε πρόβατα κύριοι …τσομπάνηδες!!!

πολιτκά πρόβατα, πολιτική, πρόβατα, εκλογές,


  
Έχουμε και άποψη και πολιτική σκέψη.
Δεν επιτρέπει το επίπεδό μας να  λέμε την μία εβδομάδα άλλα και να πράττουμε την άλλη …άλλα.
Αν εσάς σας λένε Ρίζο κι όπως θέλετε το γυρίζεται, καλά κάνετε, εμείς έχουμε και αρχές και φιλότιμο και βλέπουμε και ακούμε.
Καλό είναι με σεβασμό χωρίς λασπολογίες και ψέματα να πάμε όλοι στο 2ο γύρο...

Οι ψηφοφόροι αν θέλαμε να πάμε με τον έναν ή με τον άλλο θα πηγαίναμε από την πρώτη Κυριακή και δεν θα περιμέναμε εσάς να μας το πείτε, τι νομίζετε ότι εσείς ξέρετε περισσότερα από εμάς ή ότι εσείς είστε πιο έξυπνοι από εμάς. Ότι σας αφήνουμε να λέτε τις «αρλούμπες¨ σας δεν σημαίνει ότι είμαστε και βλάκες.
Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο, ΟΧΙ σε αυτούς που πήρανε ψήφους με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, αλλά σε αυτούς που δεν πήρανε. Για εμάς στο oraiokastroNEA, μεγαλύτερη αξία αυτοί έχουν, πάει να πει ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους, γιατί δεν ξέρουν από πολιτικά παιχνίδια και πολιτικά τερτίπια. Αυτοί που πήρανε λίγους ψήφους, είναι για εμάς οι «καθαροί» πολιτικά. Αυτούς εμείς θέλουμε και στηρίζουμε, για τους άλλους ας τους καμαρώνετε…
Είμαστε με τους μικρούς και τους λίγους, αλλά με καθαρή σκέψη ( χωρίς πολιτικές τρικλοποδιές).
Δεν σημαίνει ότι κάποιοι πήρανε ψήφους αρκετούς, ότι είναι οι καλύτεροι. Στην κοινωνία που ζούμε, ψήφους παίρνουν οι ουζομπεκριδες και φαφλατάδες και οι σοβαροί και σεμνοί μένουν στον πάτο, γιατί δυστυχώς οι φελλοί ¨πολιτικά¨ επιπλέουν.
Δεν μιλάμε για όλους και σε όλες τις παρατάξεις αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό.
Δεν είμαστε …πρόβατα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.