Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Επανακαταθέτουμε την πρόταση για ντιμπέιτ- Κάθε υποψήφιος να προσέλθει και με το Πόθεν Έσχες του 
Οραιόκαστρο Τώρα Δημήτρης Σαραμάντος,Δεν μας εξέπληξε η άρνηση των άλλων υποψηφίων Δημάρχων στην πρόταση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου για διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των διεκδικητών της δημαρχίας, ενώπιον των συμπολιτών μας.
Με ανακοινώσεις σχεδόν ταυτόσημες στην επιχειρηματολογία και τη δομή τους (σύμπτωση;) οι δύο εκ των υποψηφίων Δημάρχων φυγομάχησαν και πάλι, αποφεύγοντας να αντιπαρατεθούν στα επιχειρήματα του Δημήτρη Σαραμάντου. Και, αντ’ αυτού, κατηγόρησαν το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου ότι… δεν υπηρετεί τον πολιτικό πολιτισμό και γι' αυτό δεν συνομιλούν μαζί του.


Οραιόκαστρο Τώρα Δημήτρης Σαραμάντος,
Εμείς επανακαταθέτουμε την πρόταση για ντιμπέιτ, θεωρώντας ότι μετά τους ισχυρισμούς των δύο υποψηφίων, η διεξαγωγή του καθίσταται ακόμη πιο απαραίτητη και ζητούμε:
-Στη διάρκειά του οι άλλοι υποψήφιοι να αναφέρουν «με ονόματα και διευθύνσεις» σε ποιες περιπτώσεις ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου παραβίασε τον πολιτικό πολιτισμό, τον οποίο, υποτίθεται υπηρετούν οι ίδιοι με κατευθυνόμενη υβριστική αρθρογραφία μέσω του διαδικτύου μήνες τώρα.

-Επειδή όλοι σήμερα μιλούν για ήθος, εντιμότητα και διαφάνεια, ο κάθε υποψήφιος, εκτός από τα προγράμματα του συνδυασμού του να έχει μαζί του στο ντιμπέιτ και το Πόθεν Έσχες του, να το επιδείξει εκεί, ενώπιον των κατοίκων του Δήμου μας και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για το ποιος έγινε φτωχότερος από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ποιος έγινε πλουσιότερος.
Ιδού η Ρόδος, κύριοι…
ΥΓ. Όσο για τα περί «απερχόμενης δημοτικής αρχής», αυτό θα το αποφασίσουν οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου και κανένας άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.