Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οι πολίτες παρατηρούν και αξιολογούν συμπεριφορές και, ανάλογα, επιβραβεύουν ή τιμωρούν.







Οι συναλλαγές κορυφής δεν θα γυρίσουν τον τόπο μας πίσω στο χθες!

Δεν έχουν τέλος οι ύβρεις, οι απειλές και οι συκοφαντίες της «μεταμεσονύκτιας συμμαχίας» Γαβότση–Παπακωνσταντίνου.
Ο τέως δήμαρχος Μυγδονίας και το επί 16 έτη «πρωτοπαλίκαρο» του κ. Νίκου Μπάτου επιχειρούν να εκφοβίσουν τους συμπολίτες μας με κάθε μέσο, προκειμένου να τους εξαναγκάσουν να νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους σκοτεινές συμφωνίες για διανομή της εξουσίας.
Στην προσπάθειά τους αυτή, επιστρατεύουν, όπως έκαναν πάντα, το ψέμα, τη λάσπη και τα «παραμύθια» στις ανακοινώσεις τους, την απειλή στις επαφές τους με τους δημότες και, φυσικά, την υποσχεσιολογία.
Μοναδικός του στόχος ένας, τον λένε ανοιχτά: «Να φύγει ο Σαραμάντος», ώστε να μπορούν μετά, ανενόχλητοι, να… επιδοθούν σε όσα επιδίδονταν τις τετραετίες που αμφότεροι ασκούσαν εξουσία.
Βεβαίως, οι ψηφοφόροι που την προηγούμενη Κυριακή ψήφισαν Παπακωνσταντίνου, δεν ακολουθούν «γραμμές» και «εντολές». Πολύ περισσότερο, δεν ζουν σήμερα στο καθεστώς τρομοκρατίας προηγούμενων εποχών, για να φοβηθούν και να ψηφίσουν ό,τι τους «διατάξουν».

Οι πολίτες παρατηρούν και αξιολογούν συμπεριφορές και, ανάλογα, επιβραβεύουν ή τιμωρούν.
Βλέπουν την παράταξή μας και το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο να απευθύνεται ανοιχτά και «κατά πρόσωπο» σε όλους τους δημότες, με προτάσεις και επιχειρήματα.
Και βλέπουν, από την άλλη, συμφωνίες κορυφής με ολοφάνερες στοχεύσεις.
Ε, λοιπόν, οι πολίτες δεν θα τους κάνουν το χατίρι! Ο Δήμος Ωραιοκάστρου γύρισε σελίδα το 2010 και θα συνεχίσει να πορεύεται και στη νέα πενταετία προς το αύριο.
Οι νοσταλγοί του χθες, θα πάρουν την Κυριακή την δημοκρατική απάντηση που τους αξίζει!
Εμείς καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να καθορίσουν, με την δική τους ψήφο, το μέλλον του τόπου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.