Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

“Καλοκαιρινές Γιορτές 2014” στο Μικρό Μαέστρο...
“Καλοκαιρινές Γιορτές 2014”  στο Μικρό Μαέστρο,Δελτίο Τύπου


Αγαπητοί γονείς και φίλοι του Μικρού Μαέστρου, σας καλούμε στις καλοκαιρινές γιορτές που έχουμε ετοιμάσει στις 22 Ιουνίου 2014 (στις 11:00 π.μ. και στις 18:00 μ.μ.) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο και στις 23 Ιουλίου 2014 (στις 18:00 μ.μ. και 20:00 μ.μ.) στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης, Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».

Παρακολουθώντας τις γιορτές μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα μέρος της δουλειάς μας με τα παιδιά, αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα μπορέσετε να μιλήσετε με γονείς, που έχουν τα παιδιά τους στο Μικρό Μαέστρο και έτσι θα μπορέσετε να έχετε μια ποιο αντικειμενική πληροφόρηση για την ποιότητα των υπηρεσιών του παιδικού σταθμού.

 Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των γιορτών μας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε             ΚΛΗΡΩΣΗ           
για 10 Υποτροφίες Δωρεάν Φοίτησης ενός μήνα, στην είσοδο της αίθουσας. Επίσης, για όσους κλείσουν ραντεβού παρουσίασης στο χώρο μας       ΠΡΟΣΦΟΡΑ  μια δωροεπιταγή αξίας 50 € (η δωροεπιταγή θα δοθεί την ημέρα της παρουσίασης στο χώρο μας).
Τις ημέρες και τις ώρες των γιορτών θα συλλέγονται παιχνίδια, τρόφιμα μακράς διάρκειας και ιατροφαρμακευτικό υλικό στους χώρους διεξαγωγής των γιορτών μας, που θα δοθούν στο «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.mikrosmaestros.gr .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.