Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων διοργανώνει την 6η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο δημοτικό κτίριο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (ΚΑΠΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ).


ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. & FAX 2310 694652
e mail: oraman@oraman.eu                                                                                                                                            ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
                                                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
     Να σημειώσουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κοινή αιμοδοσία του Δήμου Ωραιοκάστρου αφ ενός και της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων αφ ετέρου, ως αποτέλεσμα των έντονων προσπαθειών της ΕΠΩΦ ώστε να μη ταλαιπωρούνται ούτε οι αιμοδότες ούτε το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο που έχει την ευθύνη και των δύο φορέων.
     Σας απευθύνουμε λοιπόν έκκληση να προσφέρετε 5 λεπτά απ το χρόνο σας για να δώσετε ζωή στον διπλανό σας. Γιατί το αίμα δεν αγοράζεται, χαρίζεται ως δώρο ΖΩΗΣ!
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                                                  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.