Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο και άυριο Κυριακή σε (Ε) στις 9:30πμ η εκπομπή του σκίτσου από το EUROPE1...

EUROPE1, TOP CHANNEL, COSMOS TV,  ENA CHANNEL,  SUPER B, ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ, καρε καρε μαθηματα σκτίτσου στην τηλεόραση ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑίΔΗ,


Στο σημερινό μάθημα – εκπομπή του σκίτσου στο EUROPE1 θα έχει θέμα το σαλόνι τοποθετώντας αντικείμενα αφού πρώτα έχουμε δημιουργήσει το χώρο. Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης αφού στο προηγούμενο μάθημα – εκπομπή , μας είχε δείξει πως σκιτσάρουμε έναν τριθέσιο καναπέ στον τοίχο, ένα ντουλαπάκι στον τοίχο και ένα τζάκι ανφάς, τώρα τα τοποθετεί στο χώρο και βέβαια  στο τέλος σκιτσάρει και ανθρώπους για να ολοκληρώσει το σκίτσο.
Η εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ   ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ Σάββατο και Κυριακή στις 09:30 – 10:00 από το EUROPE1..


 Από τη Δυτική Μακεδονία TOP CHANNEL, ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ Σέρρες,  από  την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ENA CHANNEL, Ήπειρο από το ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Πελοπόννησος δυτική Στερεά και Επτάνησα SUPER B Πάτρα, Κρήτη ΝΕΑ ΤΗΛΕΡΟΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ Χανιά, Δωδεκάνησα  COSMOS TV και σε λίγες ημέρες από το TRT Θεσσαλία.
Σήμερα Σάββατο στις 17:30 από το ENA CHANNEL ΚΑΒΑΛΑ
Αύριο Κυριακή
ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ , Σέρρες, 09:00
EUROPE1 09:30
COSMOS TV Ρόδο 09:30
ENA CHANNEL ΚΑΒΑΛΑ (Ε) 17:30
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ  19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.