Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Το θαύμα των σκύλων, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...

Το θαύμα των σκύλων, Το θαύμα των σκύλων εκδόσεις Μολύβι,



Οι εκδόσεις Μολύβι σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το θαύμα των σκύλων». Ένα παιδικό παραμύθι με ασυνήθιστη πλοκή και ένα δυνατό μήνυμα για τη διαφορετικότητα.
Γραμμένο από τη Χριστιάνα Μητσικούδη, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής για άτομα με αναπηρία «Ριζική Ματιά», εισάγει με ευρηματικό τρόπο την αντιμετώπιση της διαφορετικότητας στον κόσμο των παιδιών.

Δυστυχώς, η παιδική κοινωνία είναι πολλές φορές ιδιαίτερα σκληρή απέναντι στα άτομα που είναι διαφορετικά· ειρωνικά σχόλια, πειράγματα, αποκλεισμοί δεν απουσιάζουν από τη ζωή ατόμων που γεννήθηκαν, έγιναν με κάποιο τρόπο ή επιλέγουν να είναι διαφορετικά. «Το θαύμα των σκύλων» αποδεικνύει ότι η ποικιλία και η διαφορετικότητα έχουν θέση στη ζωή μας, κάνοντάς την πιο όμορφη, φωτεινή και πολύχρωμη.
Ένα συγκινητικό έργο που εμπνέει αισιοδοξία και ελπίδα, για τη συνύπαρξη όλων των ανθρώπων και τη συμβολή του κόσμου των ζώων στην ανθρώπινη ευτυχία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα:
o   Παρουσίαση και αφήγηση από τη συγγραφέα του βιβλίου Χριστιάνα Μητσικούδη
o   Ομιλία μέλους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ "Ανατολή" για την αναπηρία και παρουσίαση του συλλόγου
o   Ομιλία εκπροσώπου του φιλοζωικού σωματείου "Μαζί μπορούμε" για τη συνεργασία σκύλου-ΑΜΕΑ
o   Face painting, μπαλονοκατασκευές και άλλες εκπλήξεις από τη ζουζουνοπαρέα, παιχνίδι για τα παιδιά, καθώς και κατασκευή μασκών με πρόσωπο σκύλων
Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015, 11:00-13:00 στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Γρηγορίου Λαμπράκη και Κλεάνθους 57).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.