Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Αν δεν τις αντέχουν τις ευθύνες... να φύγουν!!!


Κίνηση Ανεξάρτητων
Πολιτών Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-06-2016
 
Ωραιόκαστρο, το ωραιόκαστρο σήμερα,
 Ένα χαράτσι δεν αρκεί, αλλά ούτε δυο και τρία, όπως επίσης, ότι αποθεματικό υπάρχει, θα αλωθεί από τη σπάταλη και αδιάφορη σημερινή διοίκηση. Σε άτακτο βηματισμό δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία παρεμβάσεων ουσίας για να λυτρωθεί η υποδομή της κακής καθημερινότητας.
Το καλοκαίρι ήρθε, αλλά όλες οι παιδικές χαρές, έχουν το κακό τους το χάλι σε σημείο να είναι επικίνδυνες. Μητέρες με καροτσάκια, μαθητές, οδηγοί κινούνται σε ένα παραμελημένο οδικό δίκτυο. Οι μελέτες για τα δυο- τρία σχολεία έχουν ξεπεράσει τον προϋπολογισμό τους. Και όμως συνεχίζουν να καταρτίζουν και άλλες. Μέχρι λοιπόν οι μελέτες να γίνουν έργα, θα βολευτούμε με τα γνωστά κίμπο…Ωραιόκαστρο, το ωραιόκαστρο σήμερα,

Είναι γνωστό, πώς ο δήμος και η δημοτική αρχή έχουν την απόλυτη ευθύνη. Ως εκ τούτου κάθε πολίτης ή ασφαλιστική εταιρία, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον τους διεκδικώντας τις ανάλογες αποζημιώσεις. Διαδικασία που θα μπορούσε να αποφευχθεί αν υπήρχε το ελάχιστον ενδιαφέρον.
Ποιος όμως δικαιούται να ζητήσει ανοχή; Η διοίκηση, για την οποία η λέξη δημοκρατία είναι άγνωστη στο δημοτικό συμβούλιο, αφού απαγορεύει τις ερωτήσεις πολιτών; Έτσι δείχνουν τον σεβασμό τους; Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, πως η θέση που βρίσκονται, έχει ευθύνες. Αν δεν τις αντέχουν ή δε θέλουν να τις αναλάβουν να φύγουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.