Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στο ανοιχτό θέατρο του Δρυμού.



Μία υπέροχη παράσταση φιλοξένησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου στο ανοιχτό θέατρο του Δρυμού. Μία παράσταση για μικρούς, αλλά κυρίως για μεγάλους. Τα σκηνικά, τα τραγούδια, οι χορογραφίες, η τέλεια σκηνοθετική ματιά της κυρίας Κάρμεν Ρουγγέρη και οι πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών, αντάμειψαν με το καλύτερο τρόπο όσους παραβρέθηκαν το Αυγουστιάτικο βράδυ του Σαββάτου στον Δρυμό και δεν προτίμησαν τη θάλασσα.






Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και με ενθουσιασμό συμμετείχαν στο θεατρικό δρώμενο, ψηφίζοντας άνδρες και γυναίκες στην εκκλησία του Δήμου των Αθηνών για μία κοινωνία  πιο ανθρώπινη και πιο Δημοκρατική. Τα παιδιά μας έμαθαν ότι το να ζητάς καμιά φορά συγνώμη δεν είναι ηττοπάθεια, αλλά αντιθέτως δύναμη ψυχής και μεγαλοσύνη. Αυτά και άλλα πολλά, μέσα από το έργο του Αριστοφάνη «εκκλησιάζουσες», διδαχτήκαμε όσοι παραβρεθήκαμε στην απολαυστική παράσταση. Για ακόμα μία φορά συγχαρητήρια σε όποιον σκέφτηκε να καλέσει την κυρία Ρουγγέρη για να παρουσιάσει όχι μόνο απολαυστικό, όχι μόνο διδαχτικό αλλά απόλυτα επαγγελματικό, με λεπτομέρεια στα σκηνικά και στα κοστούμια έργο .









Αυτό που δεν θα  ξεχάσουμε, είναι, η εικόνα της κυρίας Ρουγγέρη  στο τέλος της παράστασης, να παίρνει τα μικρά παιδιά και να χορεύει μαζί τους μπροστά στο σκηνικό. Τελικά για να είσαι μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, πρέπει πρώτα να είσαι  ...παιδί!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.